2010-01-07, 10:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Hej
Moje Maleństwo wczoraj w nocy nas zaskoczyło, obudziło się o 23 i nie chciało spać więc przyszła spać do nas do łóżka, pomyślałam, że odłoże ją jak zaśnie po następnym karmieniu. Ona kilka razy budziła sę ale jak dałam jej smoczka czy nie reagowałam chwilkę to zasypiała znowu i na dobre obudziła się dopiero o 6.10!!! Cholercia a w swoim łóżeczku to co 2 godz. się budzi 
A w ogóle to nie wiem już co robić od kilku dni jest coś nie tak z Kaliną, strasznie płacze po obudzeniu się jest jakaś godz. normalna, że się bawi a potem zaczyna wyć i to tak żałośnie, łzy jak grochy jej lecą i pręży się cały czas. Zaglądałam w buziulkę ale moim zdaniem to chyba jeszcze nie zęby. Mam wrażenie, że boli ją strasznie brzuch, układanie na nim nie pomagają, masaże nie pomagają bo drze się jeszcze gorzej. Zatwardzenia nie ma i biegunki też nie a najśmieszniejsze jest to, że4 nic nie zjadłam takiego bo od kilku dni jadę na ryżu i marchewce bo chciałam sprawdzić czy coś co zjadam normalnie jej szkodzi a tu zamiast być lepiej jest gorzej. Widzę, że niepotrzebnie się katuję. Ale aż żal patrzeć jak ona się męczy...
Doris przez te problemy Kalina nie miałam jak napisać, oczywiście gorące całusy dla Kalinki My pamiętamy z Kluseczkiem o Was.
Cytat:
Napisane przez superzabula
bo mamy dzis 3 rocznice slubu 
|
Gratulacje!!! My obchodzilismy w październiku dopiero pierwszą 
Cytat:
Napisane przez ursull
Blondynka ależ wiecie,wiecie,od kilku dni trabie,ze z TŻ zaczęliśmy starania o drugie maleństwo 
Co do wycieczek,słyszałam rożne wersje  .Kupela była na Zante z rocznym synkiem i wykupili tylko self catering i wróciła zadowolona,bo wiekszość czasu byli w rozjazdach (też wynajęli samochód),więc z all incl.nie wiele by skorzystali.Natomiast dwie kolejne babki były w Egipcie (bez dzieci) i wzięły all incl. i bardzo były zadowolone,ale za to one nic nie zwiedzały (poza barami i dyskotekami  ).Ja bym chciała i wypocząć i coś zobaczyć 
|
Ja byłam w 2008 w Egipcie w podróży poślubnej i tuż przed wyjazdem okazało się, że jestem w ciąży. Podróż przespałam, nic nie zwiedziłam i przechorowałam bo brakowało mi polskiego jedzenia, miałam ochotę na ogórka kiszonego i mielonego i ruskie więc czekałam jak zbawienia powrotu do domu
Cytat:
Napisane przez ursull
podziwiajcie
|
Łał jak Milucha ślicznie stoi a jaką ma bujną fryzurkę, moja Kalina to łysolek 
Cytat:
Napisane przez DORIS0208
pokaze Wam widok z okna mego,przez pryzmat kwiatka 
oraz torcika jaki zrobila dla Kali, moja sis 
(a jak smakowal  )
|
Ale tort wygląda apetycznie, mniam..