Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-07, 10:54   #2255
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

a jaki kierunek skończyłaś?
Mi za podyplom płaca rodzice, bo lic i mgr robiłam(i robię mgr) dziennie, więc za friko. Aha a wiesz, że studia podyplomowe można robic za darmo z urzędu pracy?Mam na podyplomowych kolegę, który zarejestrował się jako bezrobotny i złożył jakis tam odpowiedni wniosek i studiuje ze mna a czesne płaci urządTakże to tez jest opcja
A rozglądasz sie za praca w zawodzie?I tak amsz dobrze, że w ogóle gdzies pracujesz, bo ja póki co nic, tylko tżcik pracuje a chciałabym zacząć prace jak juz weźmiemy kredyt, żeby moja wypłata pokryła ratę(albo chociaż większa część). Bo póki jedyne co wnosze do naszego budzetu to stypendium naukowe i kieszonkoweale lepsze to niż nic
Skończyłam biologię dziennie na UJ. Na pracę w zawodzie praktycznie nie ma szans, a o uczeniu mowy nie ma
Na podyplomowe mnie nie stać, a jeśli nawet by było (czy UP by mi płacił) to teraz pracuję tak, że prawie niemożliwe byłoby dla mnie uczestniczyć w zajęciach.
Co do reszty chyba napisze w klubie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora