2010-01-07, 10:56
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
Napisane przez Bejjka
Kasia, a masz jakieś sprawdzone adresy? my uwielbiamy orzechy i bakalie 
kiedyś próbowałam być wegetarianką, ale mój organizm potrzebuje mięsa (mam grupę krwi 0) i szybko wpadłam w anemię 
|
też mam grupę krwi O , co więcej mój TŻ od kiedy jest wege ma najwyższy poziom żelaza i hemoglobiny w swoim życiu a oddaje honorowo krew, więc jest badany regularnie, PRAWIDŁOWO przeprowadzona dieta wegetariańska nie prowadzi do żadnych niedoborów nie wystarczy po prostu odstawić mięso i jeść to co wcześniej
orzechy zamawiamy z ALLEGRO, ale z konta kolegi więc teraz nie sprawdzę jaki to sprzedawca
Cytat:
Napisane przez n0emi
Ja tez bym nie potrafila przejsc na wegetarianizm, tym bardziej TZ 
Bejjka moj TZ ma grupe 0
I mam pytanie, moja siostra jest wegetarianka, ale je ryby. Czy to sie razem niewyklucza??
|
mój TŻ kiedyś żywił się prawie samym mięsem , ale wgłębił się w temat, wiele rzeczy do niego dotarło i został wege
jak je ryby to nie jest wegetarianką
Cytat:
Napisane przez Benek23
Co do taniego gotowania, to ja robiłam tak, że kupowałam kostkę twarogu, dodawałm jajko i mąkę, ugniatałam na ciasto. Potem trzeba rozwałkować i pokroić na kształt malutkich rombów, wrzuca się na wrzątek i gotuje kilka minut i pierogi leniwe gotowe! Z jednej kostki twarogu dla mnie był obiad na dwa dni. Podejrzewam, że dla faceta to by nawet na przystawkę nie starczyło... 
|
albo dodajemy curry i inne przyprawy, lepimy kulki, dusimy w sosie i mamy koftę
|
|
|