2010-01-07, 12:07
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Betix, jak muszę zrobić coś szybkiego, to robię sałatę z piersią albo tuńczykiem, polane sosem do sałatek z torebki z biedronki, tyle, ze dla mnie nic nie jest zbyt trudne..
Wkleiłam do profilu parę zdjęć w ubraniach, zrobiłam też kilka zdjęć w bikini, ale.... nie nadają się do publikacji, rzygać mi się chce jak na nie patrzę. Rozstępy i obwisła skóra-fuj. Przez wiele lat miałam o to żal do syna, bo w ciąży przytyłam 20 kg i nie zeszło, ale co on był winny, to depresja mną kierowała.Pewnie już wtedy zaczęłam chorować na tarczycę ale o tym nie wiedziałam.
A_neska Zwykle ABS 8 min, znalazłam w necie, mam na chomiku zachowane,
http://************/Ilion77/Filmy/Fitnes
jak chcesz to sobie ściągnij ale przy brzuchach, zamiast odpoczywać pomiędzy seriami unoszę biodra i talie do góry( na ugiętych nogach) i napinam pośladki i uda, potem opuszczam na podłogę i itd powtarzam z 20-30 razy, potem robię pulsacyjnie serię i serię tylko napinam i liczę powoli do 20.Na aerobiku to robimy ale poznałam to ćwiczenie na rehabilitacji.
Nie powinnaś tak się odżywiać, ja też musiałam zmienić sposób odżywiania i wiem jakie to trudne na początku.Zmuś się chociaż do małego śniadania, a potem wieczorem nie będziesz miała aż takiego apetytu.Po paru dniach przestaniesz się zmuszać, bo organizm się przyzwyczai.
Edytowane przez ilion77
Czas edycji: 2010-01-07 o 12:12
|
|
|