2010-01-07, 12:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Napisane przez La bamba
jeśli chodzi o wesela to mam podobne odczucia,dostałabym świra gdybym miała sie zajmować bukietem świadkowej.Ale przypomniało mi się takie zabawne weselne zdarzenie:
otóż moja przyjaciółka rok temu brała ślub,by wyszło taniej zamówiła w kwiaciarni wiązankę i postanowiła nie mówić że to wiązanka 'ślubna' gdyż uznała,że wtedy policzą jej 3 razy tyle.Kiedy 10 minut przed wyjściem do kościoła ujrzeliśmy ową wiązankę -padliśmy-była to bowiem imieninowo-urodzinowa-wielka wiązanka dla cioci która wyglądała niczym wieniec a nie drobny skromny ślubny bukiet (czyli jak typowa wiązanka którą się w takich sytuacjach jak urodziny czy imieniny podarowywuje)-robiliśmy więc w pośpiechu nowa 'wiązankę' 
|

A jak to czytałam, to już przez chwilę myślałam, że jej pogrzebową wiązankę przywieźli...
Cytat:
Napisane przez La bamba
a co do ciumciających mamuś: dla mnie jest to udręka,nie wiem jak można się zachowywać w taki sposób.Największym zbiorowiskiem ciumciających mamuś jest cóż innego jak nasza klasa.Moja znajoma ma 238 zdjęć w tym ok.90% to dzieciaczki,słodkie, bawiące się,jedzące chelebek,marchewkę,jabłus zko a moze jeszcze konewkę....bla bla bla 
|
o tak...
Na zdjęcia dzieci znajomych nawet już nie zaglądam 
edit: dobra poświęciłam się i zajrzałam - podpisy pod jedną fotka dzidzi - same BABSKIE.
Nie dla wrazliwych!!! 
"Śliczna dzidzia ;]
Cudna ta wasza dzidzia ;D Jaki słodziaczek piękny
Ona jest po prostu Boska )))
Aż się chcę wycałować tą śliczną buzię "
A pomyśleć, że kiedyś to był naprawdę fajny portal, zeby odnaleźć znajomych...
Cytat:
Napisane przez La bamba
|
o, szczurków w naszym ZOO chyba jeszcze nie było
Czas edycji: 2010-01-07 o 13:06
|
|
|