Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia XXIII - miłość aż po grób
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-07, 12:27   #420
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXIII - miłość aż po grób

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
Nibylandzka gaduła kamuha przyszła i opowie Wam swoje przedpołudnie, które obfitowało we wkuu....stany zdenerwowania i euforię
No, więc wpierw polazłam na wykład. To są takie jakby fakultety z dermatologii, ale trzeba kurde łazić. No i dziś przewinął się temat bielactwa...już głosy po sali...jackson to miał - moje załamanie odkrywczością no i mam takiego kolegę, on ma dziewczynę, ale mnie platonicznie kocha i się z tym nie kryje ogólnie dość śmiesznie, jak mówimy z kunpelą "za wysokie progi na jego nogi " no i oczywiście wielka, no moze nei tak wielka dyskusja się wywołała. I on, że "on chciał być biały" - ja tam trochę przysypiałam ale z miejsca na niego z mordem w oczach "tak ku.....wyprał się w ace" ten coś tam dalej babulił, że oczywiście, ze chciał byc biały i dodał"A co to twoj przyjaciel?"co mi podniosło cisnienie, ale ugryzłam się w język, bo już miałam dodać "no lepszy do Ciebie" ale już taka idiotka grupowa się zaczęła odwracać do nas, a ona jeesttt taka głupiaaaaaaa no nic. skonczylam z nim dyskusję, bo nie warto - ten typ czlowieka tak ma...wszystko wie zawsze najlepiej i nigdy nie przyzna się do błędu...o dziwo on nie jest głupi, nawet bywa intelgentny, ale jego niektore pogldy na zycie to masakra Cóż...kolejny punkt by dodac "za wysokie progi na twoje nogi"

Potem wracałam i zahaczyłam o centrum handlowe, po carmex. JUSTYSIU MAM CARMEX - jest promocja 7,99 i zaszłam do Stradi...i Czekał na mnie mój kapelusik szary za którym srałam już jesienią, ale zal mi było kasy, która nie bardoz miałam..a teraz lezal taki samiutki jeden, jedyny za 40 zeta Ciaaaach

Teraz moge robić za Majkola na urlopie. Kurtka+kapelo+bryle=Majko l żyje Żeby mnie ludzie nie zaczepiali bo uciekne

A i ogólnie to ogłuchłam na jedno ucho, bo mi ię słuchawka zepsuła...i Majkol darł mis ie do jednego uha tylko Ale spoko mam drugie słuchawki

Dzien dobry tak w ogóle...ide nadrobić

A Ty wiesz, że ja nie mam juz połowy ?
A wiesz kiedy kupowałam? Na święta