Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 11:32   #114
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Sensuel dam poczytać potem męzowi

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość

ja teraz planuje własnie pokupywac indyka, szynki, karczki itp i bede piec wedlinke zobaczymy co wyjdzie taka pieczona szynke to mój małz wtrynia w tempie błyskawicznym
Dobra myśl

Jednak taka wędlinka to inaczej smakuje niż sklepowa i ile świezość trzyma

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Pysiu oczy ma moje, a reszta to cały tatuś A jakie mięsko dziś serwujesz? Ja dzisiaj nie gotuję, bo jedziemy moich rodziców odwiedzić zaraz po pracy mężusia i tam zjemy obiadek A jutro chcę upiec Twojego poduszkowca w końcu
A to dziś masz wolne ale wczoraj się narobiłaś

Ja dziś zrobilam schabik w plastrach w jasnym sosiku ....do tego będą ziemniaczki z koperkiem i kiszona kapustka

Malinko A co do poduszkowca ...to jeszcze go nie robiłaś
Koniecznie muszisz zrobić ....i pamiętaj że trzeba kupić koniecznie dobry ser ...ja ostatnio w Tesko kupuję taki Land Milk w kubełku ...świetny

I koniecznie zdaj relację czy smakował

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
moim zdaniem musztarda dodaje takiego fajnego aromatu
nastepnym razem spróbuje w rekawie zrobic bo ta szynka co ja robie nie jest taka mega soczysta bo ja robie tak zeby była na kanapaki. W rekawie nie robiłam wg tego przepisu ale musze spróbowac
Ja przyznaję że w rękawie tez nie piekłam...i muszę zobaczyć ?
Bo wiele osob mówi że mięsko lepsze i soczyste wychodzi ...ale zawsze zpominam kupić

Kanciu ....a u mnie dziś po raz kolejny ....twoje bułeczki z marmoladą ...mąż się domaga no i Kubie też bardzo smakowały ....
A jak wola ciastko ...to wolę by zjadl taką domową drozdzowkęniż jakieś ciastko sklepowe
Tak więc kolejny raz dziekuje za fajny przepis....

Tylko dziś robię ze świezych drozdzy bo innych nie było ....nie wiem czy wyjdzie ????
Zobaczymy

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora