Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-08, 14:43   #2011
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax
Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
podpytałam mlodą jak w takim razie jedzą kotleta...no to mówi ze nabijają całego na widelec i obgryzają dookoła
Tez tak robię mimo posiadania noży w domu.
Tak jedzony kotlet smakuje lepiej.
Tak samo tort smakuje lepiej jak się je każdą warstwę osobno a nie wszystkie na raz zostawiając czekoladowa polewę na koniec.

Cytat:
coś pomieszałes- Polaków to o tym jak jest źle, jaki rząd do dupy i ze nie ma sie kasy....a...i ze politycy to złodzieje, a i o tym jak to za komuny było dobrze (ale ja te wnioski wyciągam na podstawie zasłyszanych rozmów w autobusie)
Cytat:
I o tym, że służba zdrowia nic sobie z człowieka nie robi, i że w sklepach coraz drożej, a prawdziwej szynki to już nie uraczysz, nie mówiąc o tym, że za moich czasów dzieci grzeczniejsze były (serio)
Jakie to kiedyś były dobre buty a nie takie jak teraz co sie rozpadają, jak to dzieci teraz chałasują pod okanmi i jak dzień dobry nie mowią. Pomijam obgadywanie sąsiadek i szefa oraz kierowniczek.
Oraz młodsze społeczeństwo: na jakich melanżach sie było, jak sie paliło i piło, jak się pod stołem spało i rzygało, z kim sie spało i kogo się przeleciało itp.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

swoją drogą - do którego miesiąca dzieci to niemowlaki?? jest chyba jakiś sztywny podział??
Niemowlak to dziecko od 1 miesiąca do 12 miesięcy. Jak skończy 12 miesięcy staje sie dzieckiem.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora