Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-08, 14:52   #1488
Claaire
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Ala, ja też boję się solarium, ale musiałam przełamać strach. Muszę jakoś wyglądać. (naprawdę jestem blada jak ściana, więc muszę coś z tym zrobić na tę jedną okazję, może mój ślub będzie drugą okazją. ) Ważne, żeby pójść do polecanego przez zaufane osoby solarium.
Ja też jestem dość blada
W dodatku solarium mam jak wyjdę z klatki no dosłownie 2 metry, w bloku :P mogłabym tam chodzić w piżamie xd
może kiedyś się przełamie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
no super, masz rację.

ale wiesz co Justyna, wybrałam swoje Liceum nie tylko dlatego, że wydawało mi się dobre, ale dlatego, że świetnie wygląda, jest jako zabytek unesco i co ? to jeden z gorszych wyborów w moim życiu...
Dlaczego? poziom, nauczyciele?

Dzisiaj w szkole nie działo się kompletnie nic, naprawde nie wiedziałam że można aż tak nic nie robić na każdej lekcji :P tylko sobie nie myślcie że chodze do jakiejś ułomnej szkoły chociaż to pokolenie co przyszło wydaje się być coraz głupsze i progi spadają :P
W każdym razie strasznie mi się to wszystko dłuuużyło..

Jupi już jutro avatar

Dobra ja dziś już idę i pewnie mnie nie będzie do 23 albo coś koło tego, więc nie naspamujcie za dużo