2010-01-08, 15:02
|
|
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Napisane przez Maja102
A wiecie, co mi przyszło do głowy? Rozmowa o ciumkających mamuśkach kojarzyła mi się w równie wneriwającym zjawskiem "ciumkających" małolat na portalach:
"oj, jakie słiiithaśne focie! Zostawiam komcia i liczę na rewanżyk" itp...

|
A taaak...
Mnie jeszcze wnerwiają opisy na allegro (dział damski) "bluzeczka w fajnym kolorku, 50 cm od paszki do paszki, rękawek 60 cm, zapinana na guziczki, z miłego materiałku, na życzenie więcej zdjątek" Albo "kremik do buźki o miłym zapaszku" itp.
Cytat:
Napisane przez Murszafka
Mnie doprowadza do pasji opis koleżanki jednej z GG: "Lowuńciam, tlaaaśnie..."
Normalnie agresję we mnie to wywołuje i odbiera ochotę na rozmowę z nią...
|

Cytat:
Napisane przez Eenax
Tak samo tort smakuje lepiej jak się je każdą warstwę osobno a nie wszystkie na raz zostawiając czekoladowa polewę na koniec.
|
Zgadzam się! Albo delicje - najpierw polewa, potem galaretka, na koniec biszkopt.
Cytat:
Napisane przez Maja102
Niedawno widziałam jakiegoś demotywatora z takimi bzdurami, ale już nie znajdę...
|
Było chyba coś o maturze 2010 - cały tekst t4k1m1 zN4k4M1 (ja tak nie umiem) i polecenie "przetłumacz".
Cytat:
Napisane przez Polly_
swoją drogą zostałąm zlinczowana wzrokiem przez "kulturalne" towarzystwo za jedzenie w towarzystwie pierogów samym widelcem....a tak własnie powinno sie jeść, wtedy było mi autentycznie głupio bo nie wiedziałam co zrobić...
|
No proszę, nie wiedziałam, ja tylko rybę widelcem... Polly, Ty to jesteś elegancka dama z wyższych sfer
|
|
|