Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-08, 15:02   #2016
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A wiecie, co mi przyszło do głowy? Rozmowa o ciumkających mamuśkach kojarzyła mi się w równie wneriwającym zjawskiem "ciumkających" małolat na portalach:
"oj, jakie słiiithaśne focie! Zostawiam komcia i liczę na rewanżyk" itp...
A taaak...
Mnie jeszcze wnerwiają opisy na allegro (dział damski) "bluzeczka w fajnym kolorku, 50 cm od paszki do paszki, rękawek 60 cm, zapinana na guziczki, z miłego materiałku, na życzenie więcej zdjątek" Albo "kremik do buźki o miłym zapaszku" itp.

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Mnie doprowadza do pasji opis koleżanki jednej z GG: "Lowuńciam, tlaaaśnie..."
Normalnie agresję we mnie to wywołuje i odbiera ochotę na rozmowę z nią...

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Tak samo tort smakuje lepiej jak się je każdą warstwę osobno a nie wszystkie na raz zostawiając czekoladowa polewę na koniec.
Zgadzam się! Albo delicje - najpierw polewa, potem galaretka, na koniec biszkopt.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Niedawno widziałam jakiegoś demotywatora z takimi bzdurami, ale już nie znajdę...
Było chyba coś o maturze 2010 - cały tekst t4k1m1 zN4k4M1 (ja tak nie umiem) i polecenie "przetłumacz".

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
swoją drogą zostałąm zlinczowana wzrokiem przez "kulturalne" towarzystwo za jedzenie w towarzystwie pierogów samym widelcem....a tak własnie powinno sie jeść, wtedy było mi autentycznie głupio bo nie wiedziałam co zrobić...
No proszę, nie wiedziałam, ja tylko rybę widelcem... Polly, Ty to jesteś elegancka dama z wyższych sfer

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora