Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-08, 14:03   #2122
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Nie wiesz co sie robi? nie bez powodu któś kiedyś wymyślił zdanie "zaraz wracam"
No na 20 dni urlopu na 2010, 10 mi idzie na praktyki, to zawsze te 10 zostanie.
he he tylko ze jednym z gosci byl szefunio to te 10 trzeba dobrze przemyslec

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dziewczyny chyba w tej sukience pojde na studniowke co sadzicie??
tak jak dziewczyny mówią... we wszystkich wyglądas ślicznie więc wybierz tą która Ci się podoba osobiście czarna mi się podobała a ta jest dwukolorowa?
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Pogodziłam się trochę z bratem, on też jedzie do szkoły to pojadę z nim zamiast busem spóźnię się najwyżej z 10 min....
no wlasnie... w koncu nie ma sie po co spieszyc

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
nie pójdę bo Tż mnie zawozi do banku i później odwozi a sam jedzie do pracy mogłabym wysiąśc w centrum i później sama wrócic ale tu się tak nie przyjemnie wraca po ciemku przez park albo pod wiaduktem (a ok 17 już jest ciemno) no i jest spory kawał do przejscia
jeszcze sobie to odbijesz atak imno jest ze ja juz z domu nie ruszam się nigdzie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość

a znacie może jakiś "cudowny preparat" co z prostych włosów robi "lekko pokręcone"? (cudowny czyt. żeby się przy tym zbytnio nie narobic) bo myję włosy codziennie i bym dostała szału
ja znam... lokówkę
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
t'ai mam ubaw niezły Niektórzy to mają wyobraźnię:P A jakie zdjęcia wstawiają do CV jak na naszą-klasę
szkoda ze nie mozesz pokazac
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja zobacze ile te wizażowe kciuki warte
zaraz zobaczysz ile jest kopniak wart

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Witam dziewczęta po przerwie
Wpadłam przypadkiem na promocję migdałów w lukrze, chcemy je na podziękowania dla gości, tak się zastanawiam czy ich nie kupić? Termin ważności jest do 12.2011, może to leżeć w domu bez problemu... Prawie połowa ceny byłaby zaoszczędzona
Co myślicie??? ślub w styczniu za rok - 372 dni
hajka tak sie zastanawialam, czemu Cię nie kojarzę, ale już sobie sprawdziłam ze dołączyłaś na koniec taktej częśc kiedy ja byłam na wyjeździe także cześć ja bym kupiła, jeśli planujecie dawac

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora