|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Kasia dobry pomysł z tą sukienką 
uwielbam takie połączenie kolorów, o ile o tym samym kolorze myślę, bo ja w nazewnictwie barw to jak facet 
w ogóle myślałam sobie (na tej stronie co wam podałam wczoraj były takie...), że chciałabym mieć dwukolorowa sukienkę, własnie czarny z jakimś intensywnym - fuksja, błękit, fiolet.
ale już po ptokach i myślę co dopasować do tej - granatowej 
jaki pasek - kokarda, torebka, buty, biżuteria... i czy coś na siebie założę w sensie bolerka/żakietu/płaszczyka czy sobie daruję... 
a z tym partnerem to też Cie wychuchu trochę. tak jakby na poczatku nie chciały zostać same bez parnerów, a nie, że powiedziały Ci, żebyś się nie martwiła, jeśli nie masz partnera, bo one też nie mają.

wiesz co ja bym zrobiła z 100 smsami ?
mam w orange - 600 smsów za 6 zł w pakiecie do orange z czego ze znajomych, z którymi piszę, tylko tata ma w innej sieci. karta za 50 zł starcza mi czasem na kilka miesięcy, a czasem się nie skapnę, że już nie mam nic na koncie i jest zonk 
dzwonię też raczej do orange, a do taty puszczam sygnały, bo on ma dużo darmowych minut. do mamy też sygnały, bo ona do mnie dzwoni za 3 gr 
myślę, że na wybór sieci wpływa to w jakiej jest większość naszych znajomych, bo to w końcu z nimi się pisze najwięcej.
ale jeśli chodzi o smsy, to myślę, że oradż (xD) jest najsensowniejsze.
Cytat:
Napisane przez Claaire
Dlaczego? poziom, nauczyciele?
Dzisiaj w szkole nie działo się kompletnie nic, naprawde nie wiedziałam że można aż tak nic nie robić na każdej lekcji :P tylko sobie nie myślcie że chodze do jakiejś ułomnej szkoły  chociaż to pokolenie co przyszło wydaje się być coraz głupsze i progi spadają :P
W każdym razie strasznie mi się to wszystko dłuuużyło..
Jupi już jutro avatar
Dobra ja dziś już idę i pewnie mnie nie będzie do 23 albo coś koło tego, więc nie naspamujcie za dużo 
|
nauczyciele są w tej szkole dobrzy, ale są też beznadziejni i tacy mi się niestety trafili. od przedmiotów, których nie zdaję na maturze i ktore nigdy mnie zbytnio nie interesowały mam dobrych nauczycieli bardzo lubię wos np. - łatwy i przyjemny. geografie miałam ciekawie wykładaną i sprawiedliwie ocenianą.
poza tym, widzę teraz, że duża szkoła to wcale nie taka super sprawa.
doszło do mnie, że po skończeniu szkoły osoby, z którymi będę starała się utrzymać kontakt zliczę na palcach jednej ręki...
ostatnio mi się trochę pozmieniało w stosunkach z niektórymi... coraz dalej i dalej. pf.
a ja po prostu niektórych ludzi nie zaakceptuję, nie lubię takiego typu i już. a z tego wynika fakt, że ludzie, którym takie osoby nie przeszkadzają przestają utrzymywać kontakt ze mną.
a dziś też mi się dłużyło, w sumie w tej szkole to ja marnuje czas tylko...
była próba poloneza, okropnie to wychodzi, bo mamy poustawiane slupki, tak jak bedzie wygladala sala w Hotelu.
miala byc kolejnosc par ustalona, ale te baby sie w ogole nie skupiaja na tym jak kto tanczy, powiedzialy, że ustawienie kolejnosci moze zostac takie jakie jest, czyli żadne, bo za kazdym razem kazdy byl gdzie indziej.
i nie wiem jak to mozliwe, że na poczatku stoją osoby, które ciągle się mylą, nie umieją zrobić kroku w momemncie gdy w muzyce jest dluzszy takt 
kazdy robi co chce i jak chce i mam to już gdzieś. zalezalo mi, że to wyszlo ladnie, a w tym momencie odeszla mi ochota na starania

a na avatara pewnie nie pójdę, muszę zrobić na weekend pare rzeczy, tż z resztą jakby zapomnial. niby jest/był chory, ale jakos szybko ozdrowiał.

mam dziś dziwny humor.
jakie dodatki do granatowej sukienki? 
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------
Cytat:
Napisane przez parodia
Wiesz, ja to do H&Mu wpadnę, oblecę wkoło i już wychodzę. Jedyne, co stamtąd mam to koszula z podwijanymi rękawami, które jak odwinę to są za krótkie 5 cm  i jedną z krótkim. Oo, i s weterek czarny, który po pierwszym praniu nadawał się tylko do chodzenia po domu. Nie trawię tego sklepu
Właśnie pomyślałam, że byś się poobcierała  Jaki cwaniak, cały się spryska rajstopami w sprayu
Ja takie drę po kilku minutach
Ja pierw wybrałam wydział, dopiero później zobaczyłam jak wygląda 
|
masz w sumie rację z tą orkiestrą, ale też czemu ktoś z poza szkoły ma wam obniżać koszt orkiestry. jakby te osoby nie szły to cena by była większa, a cena żarcia dla towarzyszących nie wpływa na to ile wy zapłacicie.
rozwaliłaś mnie tym, haha.
ale masz rację.
co do sweterkow z hmu, ja sobie jeden odwirowałam za mocno i się zrobił jak szmata, ale tak, to ich sweterki akurat lubię za kolory.
bluzkę mam jedną, po kilku praniach też jak szmata, krzywo zszyta, ale za bardzo lubię jej krój 
w każdym razie dawno nic tam nie kupiłam. lubię ich spodnie, bo mają dużo kroi/krojów... a na mnie rozmiarowo muszą być małe i w niewielu sklepach są takie.
noo cwaniak, że hej, pewnie cała się rozpłynę od potu 
ja chyba nigdy nie miałam takich 
bo ja to każde drę 
no wiem, wiem ale tak tylko mówię, żebyś starała się nie kierować akurat wyglądem, bo to na prawdę nie znaczy nic.
a co do nowoczesnosci która idzie w parze w takim wyglądem - sggw to tez nowa, nowoczesna szkola, a uczniowie przewaznie nie maja mozliwosci przekonania sie o tym, bo nie korzystaja z tych sprzętow itd.
|