2010-01-08, 15:59
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Napisane przez ma.ko
Micia I całe szczęście, że Ci się skończyły :P
Dziołchy, co myślicie o takich butach:
http://allegro.pl/item873867294_odlo...37_karmel.html Nigdy mi sie takie niepodobały, ale coś mi się gust zaczął zmieniać hehe. Widziałam u siebie takie, tylko zamiast zapięć są sznurowane. Straszie mi sie spodobały. hihi. Siedze w pracy, nie robic nic, to mwymyślam 
|
burki są rewelacyjne. Tylko sznurowane chyba nie będą wygladały tak kobieco, a bardziej gimnazjalnie :/
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------
Cytat:
Napisane przez ivona84
Normalnie mi coś z netem się dzieje w pracy i nie moge Was nadrobić  Chyba ktoś cos ściąga w pracy
Jestem na 59 stronie i jakaś cisza dzisiaj - nie wiem czemu  I dobrze
Dziś idę na wizytę do ortodontki i trzymajcie kciuki, żeby mi coś dobrego powiedziała  Łukasz mi mówił, że strasznie mi się zęby przesunęły  I mam nadzieję, że niedługo mi założy resztę aparatu, bo do ślubu mi zostało 527 dni
Ściskam i buziakuję wszystkie Gaduły 
|
Trzymam kciuki. Ja zakładam aparat dopiero 20 stycznia i mam nadzieje, ze do slubu go zdejme. :/
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------
Cytat:
Napisane przez dottta
ja 506  ale długoooooo jeszcze 
|
A ja się cieszę, że to jeszcze ponad rok, bo fajnie tak wiedzieć, że ma się to wszystko przed sobą. Całe te przygotowania i emocje. TAK- wszystko miedzy nami sie poukladalo. Nawet w niedziele idziemy na targo slibne - sa w krakowie!
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------
Cytat:
Napisane przez lula177
dziewczxyny a co sadzicie o twej sukni? bo mi sie podoba 
|
Tak Tak Tak !! To takze moj typ 
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------
Cytat:
Napisane przez elunka88
Mój typ numero 2  ale widzę że nadal Maggie sottero...
mam pytanko do dziewczyn które mają za sobą obrony licencjata, mgr i inne takie  tylko błagam, bez podśmiechujek ze mnie
Czy jak pisałyście to wszystkie zdania były "Wasze' czy generalnie tu się przepisało z książki, tam z neta i jakoś poszło i obyło się bez plagiatu? Bo kurde wzięłam się za pisanie ale ciężko napisać coś czego jeszcze nie ma w necie albo książkach. A ja az taki głąb chyba nie jestem 
|
Ja miałam taki teamt pracy, że 80% pisałam od siebie. Ale oczywiscie kwestie merytoryczne ujmowałam w cytatach oczywiscie nie zapominajac o przypisach. Jak się pisze na temat, który faktycznie Cię interesuje, to zdania same będą Ci napływały do głowy. Najgorszy jest pierwszy rozdział, bo wiadomo, że tam same definicje itp. Bez przypisów się nie obejdzie. Natmisat cała reszta polega na czytaniu ksiażek tematycznych i nastepnie pisaniu swojej własnej opini w tym temacie.
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------
Cytat:
Napisane przez T'ai
spox 
ja tam będę dobierała sukienkę do swojej figury a nie robiła figurę do sukienki 
zresztą ja ćwiczę od września więc może moje ciałko samo się wysmukli odpowiednio 
|
Bez cwiczeń żadna dieta nie pomoże!
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------
Cytat:
Napisane przez elunka88
Wstałam...a w sumie dziadziuś mnie obudził bo myślał biedny że jak nie wychodzę na busa to zaspałam  brat mnie zdążył wkur**ć i idę wypić kawę i posprzątać u siebie. potem wracam 
|
To uczucie musi być niesamowite 
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------
Cytat:
Napisane przez lula177
looooooooooo ale naskrobalyscie a tylko chwile mnie nie bylo
dziewczyny chyba w tej sukience pojde na studniowke co sadzicie??
EDIT moze pozniej wstawioe lepsza fotke ale taka mam rtylko na razie 
|
Sukienka całkiem ładna, ale zmienilabym rajstopy, na cienkie czarne z lycrą, i zabawiła się jakimiś dodatkami, zeby nie byłoaż tak grzeczniem, a raczej bardziej grzesznie
|
|
|