Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 172 cm i waga 50.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-05-06, 19:51   #9
Chili
Raczkowanie

Re: 172 cm i waga 50.

Kasiu a ile masz lat? Jesli dopiero aczelas miesiaczkowac to musisz raczej sobie odpuscic. Ja rowniez zaczelam sie mocno odchudzac wowczas gdy dojrzewalam i narobilam sobie krzywdy. Do tej pory(25lat) mam problemy z miesiaczkowaniem co jest nienormale juz w moim wieku [img]icons/icon38.gif[/img]
Zastanow sie, choc zdaje sobie sprawe z tego coz czujesz widzac swoje cialo ktore troszke przytylo. Ja osobiscie dostawalam swira gdy z chudziutkiej dziewczynki zaczela sie robic dosc masywna kobieta [img]icons/icon22.gif[/img]
A teraz? teraz jestem bardzo zadowolona [img]icons/icon10.gif[/img] waze 57kg przy 174cm i mam nadzieje, iz tak juz pozostanie, bo sie chudzina zrobilam [img]icons/tongue.gif[/img] Pomimo, iz moi rodzice sie martwia ja sie lepiej czuje, jakos lzej mi sie chodzi [img]icons/icon12.gif[/img] Of corse nie odchudzalam sie [img]icons/icon12.gif[/img] trawienie samo mi sie jakos wyrownalo i jest teraz ok [img]icons/icon7.gif[/img]
A moze to milosc? calkiem mozliwe [img]icons/icon28.gif[/img]

Jesli chcesz sie naprawde odchudzic troszke to moze lepiej idz do lekarza.. [img]icons/icon40.gif[/img]
Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując