Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki podkład? Wątek zbiorczy. Tutaj zadaj swoje pytanie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-08, 18:36   #526
antoninne0216
Zadomowienie

Dot.: Który podkład wybrać?

Cytat:
Napisane przez Justynka530 Pokaż wiadomość
Kurczę....obejrzałam teraz ten link do strony, który mi wysłałaś i powiem Ci szczerze, że chyba jak już to wolałabym wydać o te 50 zł więcej w drogerii, ale mieć pewność, że nie trafiłam na żaden bubel :/ Jakoś nie jestem przekonana do prawdziwości i oryginalności kosmetyków sprzedawanych na allegro....No chyba, że ma ktoś jakiegoś sprawdzonego dostawcę to wtedy byłabym już bardziej sklonna zaryzykować
powiem ci tyle, kupowałam podkład, perfumy, kremy na allegro i jeszcze nigdy nie trafiłam na podróbkę albo cokolwiek takiego. więc jeśli o to chodzi, ja się nie boję zakupów internetowych
najgorzej tylko trafić z kolorem... chociaż jeśli o to chodzi, ja zawsze w ciemno biorę najjaśniejsze i mi pasują

hmmm... trochę się "napaliłyśmy" na ten estee lauder... nie wiem, czy czytałaś wszystkie opinie, ale o ile na początku każdy go zachwalał pod niebiosa, o tyle na kilku ostatnich stronach dostawał same 1...:/

Edytowane przez antoninne0216
Czas edycji: 2010-01-08 o 19:10
antoninne0216 jest offline Zgłoś do moderatora