2010-01-08, 17:41
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Cytat:
Napisane przez kasik6
Dziewczyny wiecie może jak z wyprzedażami? Opłaca sie wyprawa do Olimpu, Orkana lub Plazy? 
|
Witam Wizażanki 
Ja powiem tak: w środę byłam w Plazie - raczej marniutko. W h&m ze dwa wieszaki przecenione, nic ciekawego jak dla mnie, podobnie w vero modzie, orsayu itp w zasadzie jedynie coś ciekawego było w reserved ale też niespecjalnie.
Natomiast dziś byłam w Orkana i tu duużo lepiej, te same sklepy orsay i reserved mają dużo więcej rzeczy przecenionych niż w Plazie, jest z czego wybierać. Top Secret poobniżał szaleńczo po ok 10 zł niektóre rzeczy, ale były i obniżki ok 30 zł, więc zależy.
A w Olimpie nie byłam... Ale jak przeczytałam o tej szafie pierre rene to chyba się jutro wybiorę, bo już jakiś czas się czaję na ten puder...
Ja natomiast mam bardzo ważne pytanie i bardzo proszę o pomoc. Gdzie mogę kupić porządne buty zimowe. I to jeszcze najlepiej w cenie 100-200 zł (to realne w ogóle? ) Porządne to znaczy ciepłe (czyli nie z cieniutką wartswą polaru, jak to widziałam dziś w niektórych sklepach... ) i takie które nie będą mi przemakały! Bo oczywiście wraz z nastaniem śniegów i co mamy na chodnikach każdy widzi, buty tak mi przemakają, że się czuję, jakbym chodziła boso. Więc tak: byłam we wszytskich (chyba?) sieciówkach: CCC, Bata, Danija, Deichman, Kangur - i nic tam nie ma jak dla mnie. Czy wiecie może o jakichś małych prywatnych sklepikach, gdzie ceny nie przyprawiają o zawrót głowy no i gdzie jest fajny wybór? Albo ewentulanie czy kupowałyście zimowe buty na targu pod zamkiem albo w bazarze? Jak tam jakość wygląda? A w Olimpie sklepy z butami są jakiś ciekawe?
Proszę o pomoc... Bo nie mam w czym chodzić.. Poratujcie
Edytowane przez mroowa_
Czas edycji: 2010-01-08 o 17:43
|
|
|