nie zapycha

bardzo malo go nakladam, bo on ma konsystencje emulsji bardziej niz gestego kremu. i zn clareny tez sa dobre kremy

co do kwasow, to po kilku miesiacach tradzik wrocił do normy;/ i przebarwienia oczywiscie tez (po tych nowych pryszczach mi sie zrobily) no i przebarwienia to moja zmora;/
brałam tetralysal i po prostu masakra byla w trakcie, chociaz wszyscy na forach pisali, ze podczas brania skora jest super... za to po skonczeniu dwoch opakowan miałam mniej pryszczy niz zwykle

a teraz lecze sie hormonalnie u ginekologa. estrogenami i progesteronem. ( bo mam tez rozhwiana gospodarke horm. po tabletkach)
co do schudniecia, to chciałabym powtorzyc to

schudlam w 2 kl gim, co niekoniecznie było takim rozsadnym wyjsciem, zeby chudnac tak szybko. co prawda cwiczyłam duuuuzo (codziennie 2 h na basenie, cwiczenia w domu, biegi) i bardzo szybko chudłam, ale niestety nie widziałam, ze robie sie coraz chudsza. ciagle wydawało mi sie, ze jestem gruba, a wiadomo do czego to prowadzi

na szczescie tylko sie o to otarłam. no i waga mi wrociła po ok 5 latach. bo dupy nigdzie nie ruszam oprocz godziny basenu tyg