Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30+ ... zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-08, 19:09   #712
Bettix75
Zadomowienie

Dot.: 30+ ... zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez melkas;
Ja postaram się w weekend wrzucić trochę fotek, a co też się pochwale swoim sadełkiem. Czy mogą być po FOTOSHOPIE?

A tak poważnie... to uwielbiam się bawić tym programem
I znajomym zdjęcia poprawiam np. ze ślubu
Jednak na swoich zdjęciach z odchudzania brzucha nie wciągałam, a na takich w ciuchach, gdy uwypuklał się, to zdażało się, he he.

Cytat:
Napisane przez melkas;
Z moich ćwiczeń to dzisiaj nici, bo se tak "porządnie" naciągnęłam prawy bok, że będzie zamiast brzuszków smarowanko Ketanolem
To niech chociaż mężuś posmaruje, a jak jescze wycałuje, to szybciej przejdzie
Zawsze podoba mi się reakcja dzieci, jak się gdzieś uderzą, to tak strasznie płaczą, ale jak mamusia pocałuje, to od razu przechodzi. Szkoda, że ta magia nie funkcjonuje u dorosłych

Olunek, miło Cię poznać Jasne, że w kupie raźniej, a ten nasz wąteczek to jest taki dietkowo - pogaduchowy, nie krzyczymy na nikogo, jedynie straszymy laniem, jak komuś motywacja spada. A "grzeszki" są u nas dopuszczalne

Lenko, a spróbowałaś namówić męża, żeby pokręcił HH?
Może ten rozmiar jest dla Ciebie za duży Czyli będzie dzisiaj rowerek

Mój dzisiejszy obiadek: spagetti

Załącznik 2771387

A teraz piję cappuccino, ale samo, bez pierniczków, bo jak zjadłam wyżej załączoną porcję, to dalej mam pełny brzusio. Bieganie będzie dopiero ok. godz. 21 w związku z tym. Zresztą po pracy strzeliliśmy sobie drzemkę, więc nie będzie problemu.
Aaaa i dzisiaj choćbym miała paść na bieżni, to DAM RADĘ!!!

Powodzenia dziewczynki tym, które jeszcze nie ćwiczyły A te, które mają ćwiczonka za sobą,
to miłego wieczorku
od 20.11.10 IV faza: stabilizacja
aktualna waga: 58,85kg

06.06.10r. A6W ukończone
Bettix75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując