2010-01-08, 18:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
Cytat:
Napisane przez PaLLitQa
a ile masz wzrostu  bo ja tez nie wiele a ide w dlugiej
____
Czekam na Tż i idziemy na bilarda  a potem na moja ulubiona salatke z tuńczyka  mniami 
ale sie odchudzam przed studniówką 
|
165cm, chyba nawet niecałe .
No co, sałatka i to z tuńczyka, czyli białko + warzywa, elegancka kolacja . W sam raz na odchudzanie!
Cytat:
Napisane przez touch of pink
pokaż pokaż  bo ja też się zastanawiam jaką farbę wybrać, w jasnym brązie
Lucka - cudowna ta sukienka  jedynie co, to ja nie lubię takiego materiału, ale pięknie w niej wyglądasz  przez Twoją suknie żałuję że mam krótką
a moim zdaniem wszyscy którzy komentują na szafie są przyzwyczajeni do takich samych ubrań, i kazda nowość krytykują   no, moze nie wszyscy, ale dużo osob...
mam czarną sukienkę i czerwone dodatki i teraz będziemy kupować rzeczy dla tż  garnitur czarny gładki, i zastanawiam się czy stalowa koszula i czarny/czerwony krawat czy może czerwona koszula i czarny krawat, czy jak?  myślałam że z nim będzie najmniejszy problem, a teraz nie wiem.. najbardziej by sie mi podobala stalowa koszula i czarny krawat.. ale czy wtedy bedzie wiadomo, że jest ze mną? ;D
|
No właśnie w tym sęk, że są pewne style, które się podobają, a jak coś jest inne to trzeba skrytykować. Gdyby to była konstruktywna krytyka, albo chociaż samo "mnie się nie podoba", no ale niestety, są kąśliwe uwagi ... żenada!
Właśnie, to krawat czy koszula powinny być pod kolor sukienki? Czy po prostu to i to powinno pasować do sukienki?? Mnie by się podobała czerwona koszula i czarny krawat .
A jak do czerwonej sukienki?
|