2010-01-08, 20:09
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez BeaS
Dobrze pamiętasz.  Może znajdę na stronie, bo w CCC kupiłam. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
więc czekamy 
Cytat:
Napisane przez czijo
Witajcie  wybaczcie że tak chamsko na 51. stronie V części, ale jestem tu nowa, a nie chcę zaczynać swoich wywodów bez przedstawienia się 
A więc do wzoru z pierwszej strony: mam na imię Olga i mieszkam w województwie małopolskim. Na maturze zdaję: polski PP, francuski PP, matematykę PP, matematykę PR i angielski PR. Na studia mam mnóstwo pomysłów, ale na pewno będą to studia w Krakowie. O ile się dostanę oczywiście  myślałam o różnych kierunkach: matematyce stosowanej, automatyce i robotyce, elektronice (AGH), zaawansowanych materiałach i nanotechnologii (UJ) oraz finansach i rachunkowości i informatyce z ekonometrią (UEK). Generalnie jestem trochę nerdem 
Ciekawostka: chodzę do klasy o profilu polski-historia 
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie 
|
Witamy !
świetnie, że dołączyłaś do nas 
Cytat:
Napisane przez Karmenka
Wiecie co ja robię cały dzień ?
UCZĘ SIĘ
Z matmy, postanowiłam że się w końcu za to wezmę, dostaliśmy książki ze szkoły to mam motywacje.
ABC Maturalne Matematyka
I Vademecum z Operonu, w ramach projektu możesz zostać Pitagorasem czy coś
I jutro wybieram się na zakupy, trzymać kciuki. 
I nie mam partnera, koleżanka chce mi jakiegoś kolegę podrzucić ale nie wiem czy się na to godzić, nie znam go przecież. Podobno fajny, ale wiadomo 
|
łał zamiast odpocząć w piątek to Ty się uczysz 
dostaliście książki ze szkoły ?
też tak chcę 
trzymamy kciuki 
może najpierw się z nim spotkaj ?
Cytat:
Napisane przez BeaS
A nie mówiłam Wam. Zdecydowałam się kogo wezmę na stuniówkę i już zaprosiłam. Jea. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
kogo? 
zaproszenie dla TŻ leży jeszcze niewypisane, poczekam z tym.
różnie bywa, więc nie wiem co będzie za tydzień.
jak się pokłócimy do tam je komuś innemu
|
|
|