2010-01-09, 09:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki
Cytat:
Napisane przez Heksa
Jest tylko jedna rzecz w której nie ma pełnej (żadnej) synchronizacji  A mianowicie ząbki
P.S. Wysłałam Ci z rana energy packa
A właśnie... my tak czesem narzekamy, że musimy nosić te nasze bąble... wczoraj tak z ciekawości weszłam na profil znajomych znajomego. Ich dziecko gdy miało 8 miesięcy... ważyło.... nie zgadniecie ile! 14 kg! -- przed myslnikiem padla odpowiedz. jesli chcecie ją zobaczyc zaznaczcie pole jak normalnie w wordzie przy zaznaczaniu i kopiowaniu. Ukrylam ja zeby Wam nie psuc radosci zgadywania  Serio - tyle!. Ale co sie dziwic, ledwo 6 miesiecy mial to juz dostawal czekolade. Teraz jak patrzylam na bardziej aktualne fotki to szczuplejszy sie zrobil odrobine, pewnie dlatego ze wiecej ruchu, raczkowanie, stanie... on w foteliku samochodowym tym od 9kg do 18 wygladal jakby sie nie miescil, tak jakby na sile go wpychali. Biedne dziecko
|
o ja cie.... biedne dziecko no ale to zasluga rodzicow i tych czekoladek...
moj Kuba wlasnie siedzi na podlodze i przytula sie do pieluszki i cos do niej gada hehehehe
no synchronizacja z zabkami cos im nie wyszla ja to bym wolala zeby Kuba mial pozniej zabki... bo teraz wszystko gryzie... nie dasz mu nic do reki ciasteczka czy czegos bo wlozy gleboko do buzi i gryzie 
pozatym on tak z nienacka sie przytula i gryzie... ostatnio ugryzl mnie w ucho!!!
p.s. tez ci wyslalam energy packa
|
|