Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 10:43   #122
kellysss
Zakorzenienie

Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Heksa

Olek nauczyl sie wywalac jezyk na bok i do tego mowic BLE BLE BLE - boki mozna zrywac
no to musi przezabawnie wygladac

Cytat:
Napisane przez Heksa Pokaż wiadomość
I dziewczyny - dzisiaj ja sponsoruje wszystkie libacje alkoholowo-mleczne na tym forum (zarowno dla mamus jak i dzieciaczkow!). Igi przespal bez przerwy od 7:20 do 6:38!!!!! Calutka noc, bez przerwy na jedzenia! Boze, co za szczescie i ulga
Zazdraszczam... Ja niedosc ze nie spalam przez ten katar to jeszcze młody budzil sie od 2 co godzine i płakal i cos pokaslywal... ...na dobre wstalismy o 8...

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
no to dawaj :d Paulina Chechelska i jeszcze pozniej jak cos ci polece mame i siostre ja gram w Cafe, Farme, mafie i czassem w Petville

juz wyslalam zaproszonko

Cytat:
Napisane przez Heksa Pokaż wiadomość
Jest tylko jedna rzecz w której nie ma pełnej (żadnej) synchronizacji A mianowicie ząbki

P.S. Wysłałam Ci z rana energy packa

A właśnie... my tak czesem narzekamy, że musimy nosić te nasze bąble... wczoraj tak z ciekawości weszłam na profil znajomych znajomego. Ich dziecko gdy miało 8 miesięcy... ważyło.... nie zgadniecie ile! 14 kg! -- przed myslnikiem padla odpowiedz. jesli chcecie ją zobaczyc zaznaczcie pole jak normalnie w wordzie przy zaznaczaniu i kopiowaniu. Ukrylam ja zeby Wam nie psuc radosci zgadywania Serio - tyle!. Ale co sie dziwic, ledwo 6 miesiecy mial to juz dostawal czekolade. Teraz jak patrzylam na bardziej aktualne fotki to szczuplejszy sie zrobil odrobine, pewnie dlatego ze wiecej ruchu, raczkowanie, stanie... on w foteliku samochodowym tym od 9kg do 18 wygladal jakby sie nie miescil, tak jakby na sile go wpychali. Biedne dziecko
o jaaaaaaaaaaaaaa !!!
No to niezle...
aaaaa..... pamietacie jak mowiłam o tej mojej kumpeli co urodzila dziecko 5100...
No to było naturalnie --> (tylko 20 min partych a cały poród chyba 8 godzin) ona poród miło wspomina... oczywiscie wziela zzo....
No i ten mały ma teraz ponad 8 tyg. i wazy 6,5 kg....
Ogólnie to wyglada jak 4 miesiaczne dziecko
On chyba tez bedzie gigantem...
Tak czy siak jest słodziakiem strasznym...