Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 14:12   #2912
bossy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Bossy A jesteś pewna, że to tylko (aż ) kwestia tego co jesz, a nie czegoś poważniejszego? Pamiętam jak pisałaś całkiem niedawno, że miałaś krew w stolcu, na biało, bo może nie życzysz sobie aby o tym wspominać
Ja bym na Twoim miejscu wybrała się jednak żeby to gruntowniej zbadać.
Biegunki, bóle brzucha nie biorą się z niczego. Nie wspominając o tym, jakie długofalowe skutki mogą Ci zafundować. Odwodnienia już się nabawiłaś, o nie nietrudno, dalej będzie już tylko mniej "wesoło".
Do rodzinnego marsz. Morfologia jaką robiłaś ostatnio to oczywisty wstęp, ale żaden szanujący się lekarz nie powinien bagatelizować krwistych stolców i kończyć tylko na morfo Twojej diagnostyki.
Nie straszę broń Boże, siedzę w tym, więc namawiam dla Twojego dobra
Co nie zmienia faktu, że powinnaś powrócić do racjonalnego odżywiania. Niełatwo będzie się przestawić, bo dla normalnie funkcjonującego (pracującego/uczącego się ) człowieka bywa to upierdliwe, ale sama doskonale wiesz, że warto
Miałam, i ostatnio znów miałam kilka dni pod rząd. Ale myślę, że to akurat jest winą płatków fitness. Musiały mnie podrażnić ostre kawałki.. Bo po prostu czułam, że nie do końca wszystko jest strawione. A jak przestałam je jeść to akurat ten problem minął. Wcześniej myślałam, że to hemoroid, ale chyba nie, bo wtedy zrobił mi się czyrak. bolesny skurczybyk jeden
Kilka dni temu byłam na badaniu moczu, wszystko ok. Miałam ponowną morfologię - wszystko ok. Ale chcę się wybrać na badanie pod kątem pasożytów, wirusów itp.

Wiem, że siedzisz

Dzięki Dziewczyny

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora