Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koniec diety??? Pomocy !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 15:46   #7
izusiek1988
Raczkowanie

GG do izusiek1988
Dot.: Koniec diety??? Pomocy !!!

Cytat:
Napisane przez viline1988 Pokaż wiadomość
Na początku myślę o 1800kcal potem się zatrzymam na jakiś czas na tym pułapie i będę obserwować czy się trzymam czy chudnę. Jak będę chudła to dodam więcej kalorii Wogle dojdę do tych 1800 i mam zacząć zamiar skończyć z chorym liczeniem kalorii Coś o mnie mam 158cm wzrostu, nigdy nie byłam szczupła ale gruba też nie aż poszłam na studia i tu piwko tam piwko zamiast obiadu parówki i 10kg przybyło w ciągu 2.5 roku momentalnie Aż postanowiłam się wziąść za siebie i zrzuciłam to 10kg. Obecnie ważę 49kg i staram się tak jak pisałam dodawać Jestem już zmęczona trochę tym wszystkim bo trwa już to 4 miesiące ale wiem że dam radę. Tak jak pisałam co 2 tygodnie robiłam sobie dzień dziecka żeby nie zwariować No i ćwiczyłam codziennie na początku sama 6 Weidera od jakichś 3 tygodni z pomocą właśnie dobrej duszyczki na forum układam nowy trening. Ćwiczę uda i pośladki ( wreszcie pojawił mi się spowrotem tyłek ) robię ćwiczenia na biust i ramiona do tego różnorodne ćwiczenia na brzuch i talie i wprowadziłam skakankę ( nie jest to oszałamiająca ilość bo gdzieś 10-15 min z kilkoma przerwami ale skaczę) ale chce zmniejszyć ilość treningów do co drugi dzień. Niestety studiuje zbliża się sesja, a ja mam jeszcze licencjat na głowie więc nie mam zbytnio czasu ćwiczyć codziennie, zresztą odradzam robić brzuch codziennie bo są strasznie słabe efekty brzuch faktycznie jest płaski ale nie umięśniony bo nie ma wtedy czasu na regeneracje. Co jeszcze o mnie hmmm mam na imię Sandra studiuje w Krakowie socjologię :P A dzisiaj mam dzień dziecka ajjjjjjjjj będzie picie ;d trzeba się odstresować przed sesją :P Właśnie wszamałam owsiankę i będę pisać referat Polecam poczytać wątki na forum o zdrowym jedzonku popodglądać jadłospisy. Ja bym radziła Ci jeść chociaż 1200-1300kcal bo potem będziesz się bała zacząć jeść jak ja A o dziwo nie utyłam a nawet schudłam kilogram dodając kalorie Jakbyś chciała jakieś ćwiczenia czy miała jakies pytania to wal śmiało Mi się wątek napewno przyda bo zawsze to raźniej jak sie wie że nie jest się samym i że ktoś inny przychodzi podobne katusze. Ja mam zamiar w końcu normalnie zacząć jeść bo trudno całe życie być na diecie :P
Ja zaczelam tyc w ciazy, zaczelam sie oobrzerac słodyczami po ciazy zostalo mi 10 kiloramow potem podobnie jak u Ciebie piwko pizza itd pozne kolacje i potem znow 10 kilogramow wiecej i doszlam do wagi 82 kilogramy to powiedzialam dosyc i sie wzielam za siebie,jeszcze teraz przytylam 5 i lacznie do zrzucenia prawie dyszka ;(
Ale mysle ze dam rade tyle dalam to i 10 dam
narazie przez tydzien chce stosowac 1000 kalorii a od przyszlego tygodnia 1200 i tego bede sie trzymala dopoku nie schudne do wymazonej wagi.
A pozniej bede stosowala twoja rade ze o 100 kcl zwiekszac tygodiowo
ale o tym bede myslala juz jak schudne
A jak Ci na imie? Ja jestem Izabela
moj jadlospis dzisiejszy to
o 9:00- serek wiejski
12:00- jablko i banan
15:00-trochę kaszy z gulaszem
o 18 bede chyba jesc 2 jajka
co ty na to ?
izusiek1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując