2010-01-09, 16:49

| 

| 

| 

Zakorzenienie 

| 

Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki

Eve,ale biczowanko to wieczorkiem miało być .  

No,mamo Olivki nie podpadaj Eve,bo ona ostatnio bojowa jest i jeszcze się na ciebie obrazi,mimo,że cie nie zna  

Cytat: 

Napisane przez  pakusia86

my zaczelismy dzisiaj dzien bez smoczka, ale pomyslalam sobie, a pal licho... jak szalec to szalec... nauczymy go spac samemy (juz kiedys uczylismy, ale ze smokiem)... no wiec jak polozylam go do loczeka to zaczal sie smiac    przykrylam kolderka i wyszlam i w niani slyszalam smiechy chihi przez 5 min!! wkoncu zaczal plakac... odczekalam 2 min... weslam poglaskalam ucalowalam i wyszlam... kurde ale tu coraz wieksszy krzyk!!!! masakra !!! ale twardo siedze az wkoncu slysze ze sie krztusi      od tego plakania zaczal wymitowac     i co teraz mam robic?? wzielam go przebralam, lozeczko cale ohaffftowane wiec tez trza przebrac... wlozylam do lozeczka wyszlam... znowu to samo!!!!!! znaczy placze i kaszle i slysze ze zaraz bedzie wymiotowal... wkroczylam do akcji z zapasowym smokiem!!!!!! podalam smoczka i w sekundzie zasnal !!!!     i co ja mam z nim teraz robic? w sumie zalezalo mi na pozbyciu sie smoczka, ale widze ze jest jednak do niego przywiazany... no gdyby tylko plakal i krzyczal to spoko... ale jak wymiotuje??? on zawsze jak wpadnie w histerie (przewaznie podczas uzywania fridy) to zaczyna kaszlec i wymiotuje    porazka   

sledzik    

a co ty nasza heksie tak szpiegujesz?? jak sie Eve dowie to dostaniesz lanie    

a no wszyscy was znaja    wasz romansik slawny hihihi  

| 

Jezu,twój opis to horror jakis,a ja chciałam Miluchę oduczać po powrocie z polandu . Te wymioty troche mnie przeraziły  

Nie szpiegowałam Heksy,tylko szukałam  Ciekawe czemu to taki sławny ten nasz romansik 

| 

| 

|