Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 15:49   #143
ursull
Zakorzenienie

Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Ursull - zaczynasz mi podpadac ...

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ------

I znowu Mama Oliwki nas podglada Tyle razy prosilam, zeby z nami pogadala, ale widocznie nie ma odwagi... No to juz nie prosze, niech czyta jak lubi...
Eve,ale biczowanko to wieczorkiem miało być.

No,mamo Olivki nie podpadaj Eve,bo ona ostatnio bojowa jest i jeszcze się na ciebie obrazi,mimo,że cie nie zna

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
my zaczelismy dzisiaj dzien bez smoczka, ale pomyslalam sobie, a pal licho... jak szalec to szalec... nauczymy go spac samemy (juz kiedys uczylismy, ale ze smokiem)... no wiec jak polozylam go do loczeka to zaczal sie smiac przykrylam kolderka i wyszlam i w niani slyszalam smiechy chihi przez 5 min!! wkoncu zaczal plakac... odczekalam 2 min... weslam poglaskalam ucalowalam i wyszlam... kurde ale tu coraz wieksszy krzyk!!!! masakra !!! ale twardo siedze az wkoncu slysze ze sie krztusi od tego plakania zaczal wymitowac i co teraz mam robic?? wzielam go przebralam, lozeczko cale ohaffftowane wiec tez trza przebrac... wlozylam do lozeczka wyszlam... znowu to samo!!!!!! znaczy placze i kaszle i slysze ze zaraz bedzie wymiotowal... wkroczylam do akcji z zapasowym smokiem!!!!!! podalam smoczka i w sekundzie zasnal !!!! i co ja mam z nim teraz robic? w sumie zalezalo mi na pozbyciu sie smoczka, ale widze ze jest jednak do niego przywiazany... no gdyby tylko plakal i krzyczal to spoko... ale jak wymiotuje??? on zawsze jak wpadnie w histerie (przewaznie podczas uzywania fridy) to zaczyna kaszlec i wymiotuje porazka

sledzik

a co ty nasza heksie tak szpiegujesz?? jak sie Eve dowie to dostaniesz lanie

a no wszyscy was znaja wasz romansik slawny hihihi

Jezu,twój opis to horror jakis,a ja chciałam Miluchę oduczać po powrocie z polandu. Te wymioty troche mnie przeraziły

Nie szpiegowałam Heksy,tylko szukałam Ciekawe czemu to taki sławny ten nasz romansik

ursull jest offline Zgłoś do moderatora