Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 16:55   #4512
Cynamonkaa
Cytrynka

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Cynamonkaa wiem co czujesz. Bylam kiedys w podobnej sytuacji z tym ze facet mnie nie zdradzil, ale powiedzial ze chyba nie dorosl do zwiazku. I faktycznie po kilku latach okazalo sie to prawda. Nic nowego Ci nie napisze niz dziewczyny. Lepiej zakonczyc to wszesniej niz potem cierpiec. Potrzebny Ci taki chlopak ktory nie jest pewien czy chce byc z Toba, ktoy zdradza Cie i oklamuje?? Chyba nie. Poniekad kiedys mialam podobne podejscie do Ciebie bo zawsze musialam z kims byc. Z tego co pisalas tez nie umiesz byc sama. Jednak czasami trzeba miec troche szacunku do siebie....
Właśnie o to chodzi żeby w tym wszystkim zachować szacunek do siebie samej...A nie dawać się traktować jak jakiś wybrak ehh..
Naprawde nie jestem w stanie teraz odpowiedzieć jak to będzie, teraz napisał i gadamy na temat tych jego korzonków... co chwile w rozmowie daje mi Ale zdanie jak sie czujesz to mnie rozwalilo bo śmialam sie tutaj ze przeciez tak do mnie nie zagada hehe

Cynamonkaa jest offline Zgłoś do moderatora