Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem chorą idiotką.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 16:58   #8
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Dot.: Jestem chorą idiotką.

Cytat:
Napisane przez moniixoxo Pokaż wiadomość
Wpływa to na moje życie realne, gdyż bardzo wiele rzeczy ,sytuacji mi się z tym kojarzy. A gdy chce się coś zapomnieć no to jest trudno.

Jestem w szoku że znalazła się osoba co to zrozumiała...

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Gdybym usłyszała o czymś takim też bym sobie tego nie wyobrażała. Też myślę,że to zboczenie. Czasem mam wrażenie że mam zbyt duży popęd seksualny, chociaż jestem dziewicą.
Nie wyobrazam sobie ale tylko ze wzgledu, ze nie bardzo wiem co masz na mysli mowiac 'bawic sie w dom'.
Dla mnie jest to jakies wasze dziwactwo, cos co rozumiecie tylko wy, ale musi miec glebsze podloze.
Nie, nie jestes smieciem, idiotka... ani zboczencem.

Jesli jest to faktycznie zwiazane z popedem seksualnym to w tym nie ma nic dziwnego. Sex nie jest zly i ludzie maja rozne libido jak i rozne upodobania. Jestes mloda, hormony szaleja.
Moze tez boisz sie przynac przed soba, w obawie przed reakcja srodowiska, ze pociaga Cie ta sama plec lub obie plcie. Znow - nie jest to nic nienormalnego ani zadne zboczenie. Przynajmniej dla bardziej tolerancyjnych ludzi.

Jest opcja, ze wasza zabawa nie ma zadnego podloza seksualnego - byc moze takie 'idealne' zycie jest tesknota za prawdziwym domem (dla niej) i czyms w ten desen dla Ciebie.

Jesli Cie to meczy - a meczy to proponowalabym porozmawiac z psychologiem/psychiatra, ktory bedzie mial wiecej wiadomosci na ten temat i pomoze Ci dotrzec do zrodla problemu. Jesli to zrozumiesz to nie bedzie juz takie straszne.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując