2010-01-09, 16:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem chorą idiotką.
Cytat:
Napisane przez moniixoxo
Wpływa to na moje życie realne, gdyż bardzo wiele rzeczy ,sytuacji mi się z tym kojarzy. A gdy chce się coś zapomnieć no to jest trudno.
Jestem w szoku że znalazła się osoba co to zrozumiała...
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------
Gdybym usłyszała o czymś takim też bym sobie tego nie wyobrażała. Też myślę,że to zboczenie. Czasem mam wrażenie że mam zbyt duży popęd seksualny, chociaż jestem dziewicą.
|
Nie wyobrazam sobie ale tylko ze wzgledu, ze nie bardzo wiem co masz na mysli mowiac 'bawic sie w dom'.
Dla mnie jest to jakies wasze dziwactwo, cos co rozumiecie tylko wy, ale musi miec glebsze podloze.
Nie, nie jestes smieciem, idiotka... ani zboczencem.
Jesli jest to faktycznie zwiazane z popedem seksualnym to w tym nie ma nic dziwnego. Sex nie jest zly i ludzie maja rozne libido jak i rozne upodobania. Jestes mloda, hormony szaleja.
Moze tez boisz sie przynac przed soba, w obawie przed reakcja srodowiska, ze pociaga Cie ta sama plec lub obie plcie. Znow - nie jest to nic nienormalnego ani zadne zboczenie. Przynajmniej dla bardziej tolerancyjnych ludzi.
Jest opcja, ze wasza zabawa nie ma zadnego podloza seksualnego - byc moze takie 'idealne' zycie jest tesknota za prawdziwym domem (dla niej) i czyms w ten desen dla Ciebie.
Jesli Cie to meczy - a meczy to proponowalabym porozmawiac z psychologiem/psychiatra, ktory bedzie mial wiecej wiadomosci na ten temat i pomoze Ci dotrzec do zrodla problemu. Jesli to zrozumiesz to nie bedzie juz takie straszne.
|
|
|