Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię spódniczki, torebki, biżuteria, bluzeczki, H&M, Cropp, Reporter, i inne ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 18:15   #1
Arya90
Zakorzenienie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

spódniczki, torebki, biżuteria, bluzeczki, H&M, Cropp, Reporter, i inne ;)

Cześć!
Jestem tu nowa i mam nadzieję, że jakoś mi pomożecie się zaklimatyzować Mam na wymianę parę ciuszków. Wszelkie nowości zawsze będą dodawane tutaj, na pierwszej stronie.

Na początek parę zasad:
Pierwsza ubrania wysyła osoba, która ma mniej punktów.
Wymieniam się za wszystko, co tylko mi się spodoba: kosmetyki, ciuchy, buty, biżuterię.
Ubrania wysyłam wyprane, ale nie wyprasowane, bo wiadomo, że w paczce i tak się pogniotą.

Odpisuj u mnie, ja odpiszę u Ciebie!
Odpisuję nawet jak nic nie znajdę i oczekuję tego samego!

1. Srebrna torebka kopertówka- stan bardzo dobry, wręcz idealny, nie używałam jej.
2. Spódniczka w czerwoną kratkę z paskiem, rozm 40, ale pasuje też na 38, stan bdb
3. Sportowa spódniczka od REPORTERA, rozm M, stan bdb
4. Śliczna, szara spódniczka od CROPPA, rozm M, jak nowa, założona tylko 2 razy
5. Prześliczna bluzeczka od H&M (Divided), błękitna, rozm. 40, ale pasuje też na M, stan idealny, założona 1 raz
6. Wiązana na szyi, niebieska bluzeczka z metalowymi kółeczkami, niestety bluzeczka posiada 2 plamy, które po praniu nie zeszły ;/, rozm M/L
7. Prześliczna, brązowa spódniczka ze sztruksu, z haftowanymi kwiatami i oryginalnym paskiem, rozm z metki 40, ale pasuje na 38, stan bdb
8. Czarne spodnie 3/4 z wywijanymi mankietami, rozm L, stan bdb
9. Dżinsowa spódniczka z jasnym paskiem w złote listki, rozm z metki 40, ale pasuje na 38, stan spódniczki bdb, natomiast od paska odstają niteczki, ale był on już taki przy zakupie

6cs

Edytowane przez Arya90
Czas edycji: 2010-01-09 o 19:22
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując