2010-01-09, 18:10
|
|
BAN stały
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Napisane przez Choji
 więc co do nas ma? bo już tej kobiety nie rozumiem...tam mówi tak, a z nas co mamy podobną sytuację się wyśmiewa. Zawiść czy coś, że my takie fajne babki jesteśmy i się dogadujemy?
|
Zawiść w jakim sensie??? 
Cytat:
Zawiść to uczucie dyskomfortu powstające wtedy, gdy osobiste cechy, posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich poziomowi/jakości u innych osób. W zawiści osoba chce posiadać to, co ma inny, albo życzy drugiemu, aby był tego pozbawiony. Emocja ta może być złośliwa, a nawet przewrotna, kiedy aktor uważa, że pewnych atrybutów, dóbr, które on ma, nikt inny mieć nie powinien. Zawiść jest destruktywna dla stanu ducha.
|
No prosze Was Ja jestem zaiwstna,bo też chciałabym tego co wy???Brzmie jak stara panna,choć jestem przeszczęśliwą narzeczoną/przyszłą żoną która wychodzi za mąż w tym roku.A to ci dopiero,czego to człowiek nie dowie się na wizażu. 
Pozdrawiam i zarazem żegnam,bo nie zamierzam zabierać głosu z wami moje ulubienice
Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-09 o 18:18
|
|
|