Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 18:10   #943
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
więc co do nas ma? bo już tej kobiety nie rozumiem...tam mówi tak, a z nas co mamy podobną sytuację się wyśmiewa. Zawiść czy coś, że my takie fajne babki jesteśmy i się dogadujemy?
Zawiść w jakim sensie???
Cytat:
Zawiść to uczucie dyskomfortu powstające wtedy, gdy osobiste cechy, posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich poziomowi/jakości u innych osób. W zawiści osoba chce posiadać to, co ma inny, albo życzy drugiemu, aby był tego pozbawiony. Emocja ta może być złośliwa, a nawet przewrotna, kiedy aktor uważa, że pewnych atrybutów, dóbr, które on ma, nikt inny mieć nie powinien. Zawiść jest destruktywna dla stanu ducha.
No prosze Was Ja jestem zaiwstna,bo też chciałabym tego co wy???Brzmie jak stara panna,choć jestem przeszczęśliwą narzeczoną/przyszłą żoną która wychodzi za mąż w tym roku.A to ci dopiero,czego to człowiek nie dowie się na wizażu.
Pozdrawiam i zarazem żegnam,bo nie zamierzam zabierać głosu z wami moje ulubienice

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-09 o 18:18
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora