Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 19:14   #945
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Hmm ja się już na temat tej Pani SAME WIECIE KTÓREJ wypowiadać nie będę,bo dla mnie to dno totalne z osobowością histrioniczną.

Isla masz naprawde przerąbane.Tzn.wiesz,wyda je mi się,że masz różki i sama czasem dajesz im powody do niektórych zachowań...ale,żeby to zapętlić to uważam,że jesteś taka właśnie przez ich zachowanie-nie miałaś w domu łatwo i to wpłynęło na Ciebie tak,że pomimo wrażliwca w środku zachowujesz się czasami jak zimna s.. -bez obrazy,bo wiesz,że nie o to mi łazi,żeby Cię obrażaćPo prostu po Twoich postach widzę,że czasem walisz prosto z mostu bez zbędnych ceregieli

Justyś macie jeszcze czas na targi Ja szczerze mówiąc nie zamierzam już na żadne jechać. Tam są głównie oferty fotografów (a już mam wybranego i po ostatnich targach miałam mętlik) i salonów sukien (tylko naczęściej te polskie firmy,więc nic dla mnie).
Mnie interesują samochody,dekoracje itp- a o to ciężej na targach.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora