Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 21:23   #2247
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
naszczescie rano za duzo sie nie dzieje a ja zazwyczaj wchodze w poniedzialek jak mam na 7:30

no ja mam takie ze szpicem i kokardka zamszowe a ta kokardka taki inny material...ale chyba nie skora..bardzo mi sie podobaja...ale szpice juz nie modne chociaz nadal je lubie ale chcialam teraz okragle... no i je kupilam od lasockiego...tzn... rodzice za jakies 200-250zl...ale mysle ze takie buty to sie przydadza i beda dlugo w moim zbiorze
a po ile masz tam buty? ja teraz za te dalam 99zolek ale w roznych cenach maja i suuuuper kolory wlasciwie kazdy
takie buty wlasnie zawsze sie przydadzaJa tez mam pare par takich klasycznych i one mim zdaniem zawsze beda modneW tym sklepie to tak od 50 w zwyz najdrozesz tak po 120-150 goraTe co chce kupic sa przecenione wlasnie z 120 na 60 wiec mysle ze sie oplacaNajdrozsze to ja zawsze mam kozakiBo to akurat rodzice chca inwestowac.A szpilki to chyba z Aldo za okolo 400 zl,ale to byla prawie cala zbiorka z paczek wigilijnych

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderson93 Pokaż wiadomość
mam codziennie 3 godzinki treningu, jem mniej bo zjadłam dziś 5 małych posiłków i ostatni o 18 ;/ a tyje ..
no to niedobrzeMoze masz jakies problemy metaboliczne?Moze przejdz sie do lekarza