Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WYMIANKA Dymcia xD- Lancome, Smashbox, Kenzo i inne cuda;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 21:46   #75
dimiti
Zakorzenienie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
Dot.: WYMIANKA Dymcia xD- Lancome, Smashbox, Kenzo i inne cuda;)

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość
ze złocistymi drobinkami, dosyć ciemny. dla mnie o wiele za ciemny. jestem na zdjęciach w wątku guerlain, jak chcesz zobaczyć jaką mam karnację
widzialam kroliczek jak kroliczek delikatny i slodziutki!
ale dlaczego nie wspomnialas, ze przy tych zdjeciach masz takie cudnosci z guerlaina to ja nie wiem!! jak mozna byc takim be i taki numer wywinac!?
na zdjeciach nie jestes taka jasniutka boje sie, ze dla mnie bedzie tez za ciemny
a on daje cieply efekt przez te drobinki?
Cytat:
Napisane przez tompola Pokaż wiadomość
Haa! To już rozumiem) Będzie dobrze..nic się nie martw, nie denerwuj się tym.. Pa!

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Ten biały komplecik, to taka koszulka/ haleczka do połowy uda. Miły i dobry jakościowo materiał, rozciągliwy. Polecam.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Na focie chyba nie widać...haleczka jest na fiszbinach, które ładnie eksponują i podnoszą biust I stringi do tego(paseczki) Kusząco..
wlasnie na focie mi sie wszystko stapialo i ciezko bylo sie rozeznac!
ale kusisz przemysle to bo kusi mnie jeszcze ten brazer guerlaina a to tez za szachowniczke a ja kosmetyczny maniak jestem

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2010-01-09 o 21:49
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora