Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-09, 23:46   #1058
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Dokładnie, tylko problem doroblili. Nikola jeszcze jest do przeżycia Ale Nicole... może jestem staroświecka, ale uważam, że dziecko powinno mieć polskie imię jeśli jest Polakiem i tyle. A nie jak np córka Figury- Coco i różne takie...

Też myślałam, ze tak jest...
Tak jest, też uważam, że polskie imię powinno być. No ale...
Ja z kolei mam serdecznie dość Wikusi, Emilek, Amelek, Julek... Po prostu nie muszę pytać znajomych, jak ich dziecko ma na imię, rzucam 4 strzały, jeden zawsze trafia chociaż miło mnie sąsiad znajomy zaskoczył, bo urodziła im się córa niedawno i dali jej na imię Natalia
Hawwa, Kazimiera to ładne imię i nie jest na tyle dziwne, żeby je pchać na drugie

A przypomniało mi się jeszcze, że po "Tylko mnie kochaj" (?) był wysyp Michalin.

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Nie pisałam Wam chyba, że TŻ po raz czwarty mnie pytał, czy nie dam rady się na te targi ślubne jutro wyrwać

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora