Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 04:22   #4602
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Mam chwilke wolną i zaraz Was nadrobie tylko się chciałam przywitac po imprezie niedawno wróciłam (przez ten lód szłam z 1,5 godz. a normalnie to niecalą godz. się idzie) Impreza była przefajna!! nawet w liceum takiej nie mielismy - było wszystko, gołe klaty kolegów z klasy, tańce hulańce i przytulańce ( wiadomo jak to jest po alkoholu mam nadzieje, że nie bardzo się kleiłam bo mam taką tendencje ) jestem głucha, gardło mnie boli ale nie żałuje... tylko najdziwniejsze jest to, że wróciłam bez kolczyków i nie wiem gdzie są...wiem, ze je miałam na sali, wiem, że się nimi bawiłam, zapięcie jest dosc specyficzne ale nie wiem czy od tego bawienia odpieły się i gdzieś spadły czy też je odpielam i gdzieś połozyłam i nie pamiętam... ale i tak przestały mi się podobac bo do małej ilosci rzeczy mi pasowały więc jakoś przeżyję... A ta inspiracja z koronkową koszulką była zaje****** wyglądałam po prostu sexi, tym bardziej, że jak było mi gorąco to mogłam odpiąc 3 guziki u góry swetra i go z ramion zsunąc...zresztą nie tylko to była nowa Edzia-sexi ale miałam również makijaż, delikatny ale jednak - szare cienie, kreska, tusz,róz ect. a tego nie miałam w liceum na sobie....Napisałam do kolegi odnosnie tych kolczyków ale nie wiem czy jets na tyle tomny by go przeczytac....
Napisałam gdzieś o 2 do mojego, że jakby chcial wiedziec to mam super impreze a on po 2 mi napisal, że myślal że już spie i wogóle, a potem, że się martwi o mnie jak ja dam dobie rano na wykładach, tez nie wiem ale była taka impreza że nie moglam jej opuścic, nie wiadomo kiedy na takiej bede jeszcze.

---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
To JAAAAA Wybaczam ,że nie pamiętałaś

Zdjęcia chcem

Czemu znów jesteś zazdrosna robaczku?
Jak otrzymam jakieś to na pewno ale własnych nie mam bo nie mam aparatu.
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora