2010-01-10, 04:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Mam chwilke wolną i zaraz Was nadrobie tylko się chciałam przywitac po imprezie niedawno wróciłam (przez ten lód szłam z 1,5 godz. a normalnie to niecalą godz. się idzie) Impreza była przefajna!! nawet w liceum takiej nie mielismy - było wszystko, gołe klaty kolegów z klasy, tańce hulańce i przytulańce ( wiadomo jak to jest po alkoholu mam nadzieje, że nie bardzo się kleiłam bo mam taką tendencje ) jestem głucha, gardło mnie boli ale nie żałuje... tylko najdziwniejsze jest to, że wróciłam bez kolczyków i nie wiem gdzie są...wiem, ze je miałam na sali, wiem, że się nimi bawiłam, zapięcie jest dosc specyficzne ale nie wiem czy od tego bawienia odpieły się i gdzieś spadły czy też je odpielam i gdzieś połozyłam i nie pamiętam... ale i tak przestały mi się podobac bo do małej ilosci rzeczy mi pasowały więc jakoś przeżyję... A ta inspiracja z koronkową koszulką była zaje****** wyglądałam po prostu sexi, tym bardziej, że jak było mi gorąco to mogłam odpiąc 3 guziki u góry swetra i go z ramion zsunąc...zresztą nie tylko to była nowa Edzia-sexi ale miałam również makijaż, delikatny ale jednak - szare cienie, kreska, tusz,róz ect. a tego nie miałam w liceum na sobie....Napisałam do kolegi odnosnie tych kolczyków ale nie wiem czy jets na tyle tomny by go przeczytac....
Napisałam gdzieś o 2 do mojego, że jakby chcial wiedziec to mam super impreze a on po 2 mi napisal, że myślal że już spie i wogóle, a potem, że się martwi o mnie jak ja dam dobie rano na wykładach, tez nie wiem ale była taka impreza że nie moglam jej opuścic, nie wiadomo kiedy na takiej bede jeszcze.
---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:09 ----------
Cytat:
Napisane przez Cocaine essence
To JAAAAA  Wybaczam ,że nie pamiętałaś
Zdjęcia chcem
Czemu znów jesteś zazdrosna robaczku? 
|
Jak otrzymam jakieś to na pewno ale własnych nie mam bo nie mam aparatu.
|
|
|