|
Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)
Cytat:
Napisane przez gosiafoteczki
foltynka ty tam z tą 4 w przodu to już nie przesadzaj.. ale wiecie co ja już bez kitu co schudnę to przytyję.. nie wiem co ja robię tu na wątku... i już nie wiem jak się odchudzać nie wiem normalnie  wystarczy jeden dzień i waga wróci... ;(
jestem jakaś przeżarta ;/ nawet nie najedzona tylko napchana może powinnam w pon.. zrobić sobie jakąś głodówkę... albo na jogurtach pojechać?? wogóle .. jakiś czas bez chleba.. co myślicie???
dzisiaj byłam u znajomych pizza chipsy piwo drinki ;/
|
Gosiu ja proponuję Ci tak leć do apteki kup henna lub henna extra i według zaleceń na opakowaniu weź tabletki na wieczór przy kolacji tą wiekszą dawkę to ziołowe tabletki które mają na celu przeczyścić jelita z syfu z rana napewno cię oczyści, wiem bo kiedyś stosowałam nawet pod koniec ciąży kiedy mojej córeczce się nie śpieszyło zawitać na świat a miałam wzdęcia mmożna je stosować chyba do max 7 dni, a potem proponuję Ci przejść ale tak na poważnie na south beach 1 faz 2 tygodnie i kategoryczny zakaz słodyczy po 2 tygodniachmożna ale małe ilości ale jeżeli przetrwa się te 2 tygodnie to i ochota mniejsza, można south beach połączyć z 1200 kcal lub 100 kcal i w ciągu miesiąca nie ma bata schudniesz minium 4 kg już samo przeczyszczenie da skutek mniejszej wagi o ile nie zapchasz żołądka na nowa niezdrowym!!
powodzenia