Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 11:19   #161
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki

Cytat:
Napisane przez mama Oliwki Pokaż wiadomość
Witaj Pakusia dzięki za miłe przyjęcie ,bardzo się cieszę że będę mogła uczestniczyś w Waszym życiu wizarowym ,data urodzenia mojej córci to -12czerwiec 2009

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

dopisuję jeszcze moje brakujące dane ,po pierwsze mam na imię Agnieszka ,waga urodzeniowa Oliwii to -3400g,50 cm,jeżeli można to proszę o uzupełnienie Pakusia

tez witam serdecznie, czyli mamy kolejna dziewczynke na forum bo jak moze zauwazylas dominuja chlopcy czyli Oliwka jest rowiesniczka Ignaska, Olcia i Kubusia...
uwazaj, bo cie bede zameczac w kwestii wagi u dziewczynek- bo moze to troszke inaczej jest niz u chlopcow
Cytat:
Napisane przez shamrock1 Pokaż wiadomość
Pakusia, możesz i mnie dołączyć do listy? Monika, Navan, 36 lat, rodzę w Mullingar prawdopodobnie 4 maja. Dzięki z góry

Glam a Ciebie to oskalpuję za uważanie się za starą w wieku 30 lat (patrz wyżej) Ja to już się w ogóle powinnam do trumny kłaść, a tu dziecko trzeba urodzić. Ale my z moim tz to jesteśmy tak podekscytowani, że On ostatnio stwierdził, że jak nam się spodoba, to zrobimy sobie następne Dla niewtajemniczonych dodam, że mamy już 13 letnią córkę
no dobrze ze sie odezwalas kochana, ja nie mowie ze 36 lat czy tam 30 to duzo, ale jak moze zauwazylas tutejsze mamusie sa mlodsze znacznie i sie czulam jak seniorka a tak to zawsze ktos z trojka z przodu oprocz mnie- bedzie mi razniej a po drugie- jakbym miala gwarancje ze w wieku 36 lat nie bede miala problemow z zajsciem w ciaze to bym drugie dziecko sobie tez zafundowala w tym wieku moja siostra sie urodzila jak mama miala 38 i rodzice byli przeszczesliwi ze mieli maluszka jak ja z domu wybylam

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
co??? ide poczytac

jeju!!!!!!!!! jestem w szoku
http://dziecko.onet.pl/17187,0,0,zes...o,artykul.html

normalnie zabilabym!!!!
no wlasnie, noz w kieszeni sie otwiera. albo wyc sie chce...
a w ogole dzis jest kolejny final orkiestry- na rzecz dzieci z chorobami nowotworwymi- brrrrrrrrrrrrr, normalnie odkad mam sonke to mnie takie tematy tak okropnie ruszaja ze zaraz mam lzy w oczach....a tu ciagle pokazuja jakies zajawki ze szpitali z tymi chorymi niemowlakami. oj bycie matka to jest okrutny stresior i tyle martwienia sie na zapas...

a sonia znow 3ci dzien z rzedu kupy nie robi. mi lekarz mowil ze dzieci na piersi do 4 dni moga nie robic i to nie jest nic zlego ale ja sobie zaraz wkrecam ze cos sie dzieje... bede znow sie pewnie caly dzien modlic o kupe i jak sie pojawi to ja przywitam jak brylke zlota...

a wlasnie, co wy w tej irlandii robicie- bo slyszalam ze ze wzgledu na zime szkoly do czwartku zamkniete????
wlasnie usiluje znalezc jakas informacje co do lotow bo we wtroek wracamy....

ale zazdroszcze urlopu w sloneczku odpoczywaj kochana ile mozesz, bo pozniej to nie bedzie tak wesolo... ja loty w ciazy bez problemow znosilam, na pocz 2giego trymestru bylismy w stanach, lot dlugi- 16 godz, ale bylo wszystko w porzadku....
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora