Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 11:24   #162
pcynesia
Rozeznanie

Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
witam was dziewczynki, mam pytanko czy ktoras z was miala uczulenie w ciazy?
ja w poniedzialek zaczynam 13 sty tydzien ale od kilku dni tak mnie swedzi skora i mam takie czerwone krostki jakby pod skora.
i sie naczytalam na necie ze moze byc skora bardziej wrazliwa w ciazy, ze moze to byc nawet nadmiar kwasu foliowego, albo proszek do prania , jakies jedzenie. im wiecej czytam tym bardziej sie denerwuje.

do gina ide na usg dopiero w czwartek a wczesniej nie mam wolnego to miala ktoras z was jakas wysypke ??

podobno po 20 tygodniu to moze byc ze dzieciaczek usicka watrobe ale to za wczesnie u mnie nie widac ze w ciazy jestem
poradzcie cos
Serduszko, a może cos zjadlas w duzej ilosci i nie pamietasz? Albo jakis kosmetyk Cie uczulil? Ja tak wlasnie mialam, ze nagle wyskoczyly mi malenkie krostki na brzuchu, tez nie wiedzialam od czego, ale okazalo sie pozniej, ze to od olejku, ktorym smarowalam brzuch. A GP powiedziala mi, ze w ciazy hormony szaleja i skora reaguje bardzo roznie.

Cytat:
Napisane przez mama Oliwki Pokaż wiadomość
Witaj Eve żeczywiście podczytuję Was od pewnego czasu ,i nie ukrywam że wiele wiadomości od Mam było dla mnie pomocnych ,i bardzo mi się podoba Wasze forum ,i chciałabym też do niego należeć i być jedną z Was ,ja się wcale nie ukrywam tylko poprostu nie wiuem jak się zabrać do tego pisania żeby to wszystko mi wyszło ,zalogowałam się ale nie wiem co dalej ,terax pisząc to to tęz nie wiem czy ta wiadomość dotrze tylko do Ciebie czy będą ją widziały wszystkie mamy ,wiem że to może wydawać się dziwne ale nigdy nie udzielałam się na takim forum ,proszę wybacz mi że dopiero teraz to piszę ale kombinuję cały wieczór żeby coś z tego \mojego pisania wyszło mi .mama oliwki

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Udało mi się teraz tylko od Was dziewczyny zale życzy wybaczycie mi to podglądanie i przyjmiecie mnie do Waszej wielkiej rodzinki,teraz może coś o sobie jak widać jestem mamą Oliwki,moja ćorcia ma 7 miesięcy ,mieszkam w Dublinie a dokładnie w Blackrock ,mam 28 lat i rodziłam moją córcię tak jak niektóre mamy w maternity hospital na holly street
Witamy serdecznie im nas wiecej tym weselej

A ja od rana mam straszny katar i czuje jak mi huczy w głowie.
pcynesia jest offline Zgłoś do moderatora