2010-01-10, 11:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki
Cytat:
Napisane przez Heksa
Witam nowe mamuski! Super ze Nas coraz wiecej.
Glam dostaje w tylek za lenienie sie i zapuszczenie naszego watku  Musisz 200% normy za kare wyrobic
A ja sie znowu chwale - kolejna przespana nocka, tym razem od 7:20 do 7  bez karmienia nocnego, z jedna pobudka, ale nawet wstawac nie musialam bo po chwili usnal sam  Mam takiego powera dzieki temu 
|
obiecuje ze jak tylko wrocimy do irlandii to bede dyzurowac przy komputerze 24/24 i 7 dni w tygodniu. a tu to mam nie za dobre warunki bo po pierwsze internet sie muli, po drugie komputer stoi w pokoju mamy wiec wieczorem nie chce jej przeszkadzac bo mama to ranny ptaszek co wstaje o 6 a chodzi spac z kurami....
gratulujemy nocki kolejnej, zobaczysz- teraz juz tak bedzie caly czas i za jakis miesiac jak sie wyspisz porzadnie to zaczinesz jak Pakusia rozwazac braciszka lub siostre dla Ignaska 
a ja tu sie podoksztalcam w kwestii tych kupek niemowlecych... bo dopoki mala byla na samej piersi to kupki byly jak w zegarku. a odkad zaxczela inne rzeczy dostawac to d..a. nawet jej wczoraj dalam jabluszka z suszona sliwka ale nic...
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------
Cytat:
Napisane przez sylwiatkoo1
musze poczytac o tym syndromie i uprzedzic tz-a, bo jak on bierze malego na rece to zaczynaja sie potrzasania i takie rozne wydziwiania...
serduszko- ja nie mialam takiego problemu wiec niestety nie moge ci pomoc, moze faktycznie ostatnio zmienilas proszek i stad ta wysypka?!
|
nie Sylwiatko- to chodzi raczej rodzicow ktorymi dzieci potrzasaja bardzo agresywnie "zeby sie wreszcie zamknely..." moja siostra chyba przysnela na lekcji i dotarlo do niej piate przez dziesiate a potem na mnie wrzeszczala jak ja soni samolocik robilam...
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------
a czy bede obrzydliwa jak napisze jeszcze jedna historyjke?
tak ze 2 lata temu moi rodzice zajmowali sie coreczka mojej kuzynki- Daria miala wtedy okolo 3 lat. mama zrobila jej kanapeczki na co Daria powiedziala- "ciekupem". no to mama- chcesz kupe? a biedne dziecko w placz "nie, ciekupem". - chcesz kupe?- mama po nocnik a Daria dalej placze " nie, ciepkupem"... a po 10 minutach medytacji nad nocnikiem okazalo sie ze biedne dziecko chcialo kanapeczki z keczupem  
|
|
|