2010-01-10, 10:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
Napisane przez assicka
Jeśli kurier nikogo nie zastanie to powinien dzwonić i umówić się na jakiś termin - czasem zostawia awizo jak listonosz i samemu się do niego dzwoni - nie spotkałam się nigdy z tym, że musiałam sama odbierać coś z ich siedziby...
|
Mam nadzieje, ze sie z nim jakos dogadam i nie bede musiala nigdzie jezdzic, bo siedzibe dhl mam gdzies za kielcami podobno...
Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP
Nie mam jej teraz przy sobie, ale już od początku zauważyłam że jak ją nosiłam na parcianym pasku to ta jedna rączka się odklejała trochę byłam zdziwiona że ona jest klejona wogole a nie przyszyta  , a naprawdę nie miałam w niej żadnych ciężarów no ale zobacze jak to bedzie jakby naprawde tak mi nieźle się odkleiło to będę reklamowala ,widzę też że dużo dziewczyn już narzekalo i mialo taki sam problem szkoda bo to fajna torebeczka 
|
U mnie jeden ten uchwyt byl elegancko przyszyty, a w drugim - polowa przyszyta, a polowa doklejona
Cytat:
Napisane przez Iduś
A którą chcesz kupić ?
Ktoś kiedyś się zastanawiał skąd oni na allegro biorą te torebki czy od etorebki czy z hurtowni ...
http://www.allegro.pl/listing/search...string=mizensa - jak widać nie ma akurat tych torebek, których nie ma też na stronie etorebki (Emili, Andi szarej), więc sprawa jest jasna 
|
Ja sie zastanawialam I juz wiem 
Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP
Wrzucam jeszcze foty mojej etorebeczkowej kolekcji 
|
Kolekcja robi wrazenie Od dzis jestes moim torebkowym guru
|
|
|