Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 13:22   #2210
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

Redhaired..dzięki albo jestem próżna albo rzeczywiście im więcej cmoków i przytulasów tym mnie boli

zdrowiej, Skarbiątko nasze
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Hej

Dopiero wstałam

Z ostatnich njusów: okazuje się że mam towarzystwo - gronkowca w paszczy
Skąd się te bakterie biorą to nie wiem, rok temu go jeszcze nie było, za to był paciorkowiec.

A z plusów:

Miałam wczoraj mnóstwo pozytywnych doświadczeń "ludziowych" - z czego się strasznie cieszę bo normalnie to ja dzikus jestem i chowam się pod kocem na samą myśl o wyjściu do ludzi.
Obskoczyłam dwie imprezy bo to zawsze tylko jedna mobilizacja Byłam u znajomych na wchodzinach - i było mnóstwo nieznanych mi osób - i z większością rozmawiałam (!) - sensownie (!) - jak człowiek (!) -
A później wyciągnęłam TŻ jeszcze na imprezę klubową, a nie byłam w tym klubie od marca. Zresztą w żadnym innym też nie.
I co mnie rozwaliło. Otóż miała tam DJ-ować jedna taka dziewczyna, stała bywalczyni i DJ w klubie, do którego mój TŻ chodzi co weekend. W związku z tym było tam mnóstwo znajomych TŻ - ja ich znam słabo albo wcale. A to co mnie rozwaliło to ciepłe przyjęcie mnie tam - teksty (szczere!) typu: kochanie, rok cię nie widziałam, tak się cieszę że cię widzę, przytulasy, buziaki i autentyczne szeczere uśmiechy.

Taka teraz podbudowana się czuję....
gratulacje za nawiązywanie kontaktów z ludziamy
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Trudno się nie zgodzić. Ale na Pocahontas nie było seksu
a w Avatarze jest?
to taka Pocahontas dla dorosłych?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-10 o 13:23
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora