Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 17:57   #2123
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
jeszcze jedna rzecz - zamawiałyście próbki EDM te po 1ml - na ile Wam taka jedna próbka starczała? bo widzę, że dobranie koloru jest mało prawdopodobne za pierwszym razem i chyba zamówię z 5 odcieni coby mieć jakieś pole manewru
Mi starczyło na ok. 5-6 użyć ale ja nakładam sporo

Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
na ile kolorów jest się najlepiej na początku zdecydować, żeby nie było wpadki? i w jakich pojemnościach?
Możesz trafić przy zamówieniu 1, możesz nie trafić i w 5. Przede wszystkim - nie bój się brać jednego który wydaje Ci się dużo za jasny i jednego który wydaje Ci się za ciemny. Dla mnie idealny był ten który podejrzewałam że będzie zbyt jasny. Jak nie trafisz to zawsze można wymieszać

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Te sukienke mialas boska Kolor, kroj, jestem zachwycona, gdzie ja wyhaczylas?
W salonie sukien ślubnych mieli też balowe po prostu

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Monuś - bosko wyglądałaś, śliczna kiecka

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
A dziewczyny, ja się tak zastanawiam, czy jeśli jestem umówiona z makijażystką, ale nie będzie próbnego makijażu, ona nie wie, jaką mam karnację i co bym chciała, to powinnam do niej zadzwonić?

Bo się boję, że nie będzie miała odpowiedniego koloru podkładu i że w efekcie będę białą murzynką Poza tym chyba powinnam poprosić o sztuczne rzęsy, bo moje są beznadziejne do kwadratu, opadają strasznie szybko i w ogóle ich nie widać
Teoretycznie powinna być przygotowana na wszystko, ale jeśli masz wyjątkowo jasną cerę to jednak zadzwoń i spytaj czy ma NAPRAWDĘ jasny podkład Sztuczne rzęsy to dobry pomysł przyklejone przez profesjonalistkę powinny się trzymać całą noc. Przy własnoręcznych bym nie ryzykowała

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Pani Szefowo - a mogę wstawić na forum coś o Miki, bo do prywatnej wiadomości nie mogę dodać załącznika
Zezwalam

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja właśnie robiłam z Timotei bambusowej i z Ziaji witamina ale jakoś nie zachwycają mnie takie psikacze

Świetnie wyglądałaś na studniówce
Ja sobie popsikałam (później myję) i są boskie takie miękkie, mięsiste
Dziękuję

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora