2010-01-10, 17:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
Napisane przez blondyna789
jeszcze jedna rzecz - zamawiałyście próbki EDM te po 1ml - na ile Wam taka jedna próbka starczała?  bo widzę, że dobranie koloru jest mało prawdopodobne za pierwszym razem i chyba zamówię z 5 odcieni coby mieć jakieś pole manewru 
|
Mi starczyło na ok. 5-6 użyć ale ja nakładam sporo 
Cytat:
Napisane przez gubis
na ile kolorów jest się najlepiej na początku zdecydować, żeby nie było wpadki? i w jakich pojemnościach?
|
Możesz trafić przy zamówieniu 1, możesz nie trafić i w 5. Przede wszystkim - nie bój się brać jednego który wydaje Ci się dużo za jasny i jednego który wydaje Ci się za ciemny. Dla mnie idealny był ten który podejrzewałam że będzie zbyt jasny. Jak nie trafisz to zawsze można wymieszać 
Cytat:
Napisane przez szmyrk
|
W salonie sukien ślubnych mieli też balowe po prostu 
Cytat:
Napisane przez dymka
Monuś - bosko wyglądałaś, śliczna kiecka  
|

Cytat:
Napisane przez jyyli
A dziewczyny, ja się tak zastanawiam, czy jeśli jestem umówiona z makijażystką, ale nie będzie próbnego makijażu, ona nie wie, jaką mam karnację i co bym chciała, to powinnam do niej zadzwonić?
Bo się boję, że nie będzie miała odpowiedniego koloru podkładu i że w efekcie będę białą murzynką  Poza tym chyba powinnam poprosić o sztuczne rzęsy, bo moje są beznadziejne do kwadratu, opadają strasznie szybko i w ogóle ich nie widać 
|
Teoretycznie powinna być przygotowana na wszystko, ale jeśli masz wyjątkowo jasną cerę to jednak zadzwoń i spytaj czy ma NAPRAWDĘ jasny podkład Sztuczne rzęsy to dobry pomysł przyklejone przez profesjonalistkę powinny się trzymać całą noc. Przy własnoręcznych bym nie ryzykowała 
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------
Cytat:
Napisane przez dymka
Pani Szefowo - a mogę wstawić na forum coś o Miki, bo do prywatnej wiadomości nie mogę dodać załącznika  
|
Zezwalam 

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Ja właśnie robiłam z Timotei bambusowej i z Ziaji witamina  ale jakoś nie zachwycają mnie takie psikacze
Świetnie wyglądałaś na studniówce 
|
Ja sobie popsikałam (później myję) i są boskie takie miękkie, mięsiste 
Dziękuję