Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 18:10   #2135
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja nakładam takim zwykłym rossmanowskim i jest ok, ale myślę, że gdybym spróbowała raz Flat Topa, którego tak dziewczyny chwalą, to bym zmieniła zdanie Myślę, że jakiś zwykły na początek się nada.
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Jeżeli 1 ml to woreczek strunowy, to mnie starczył na dobre 2 tygodnie codziennego malowania się

Zwykłym pędzlem, ja póki co też się takim maziam.
dzięki dziewczynki ja mam w domu taki big big pędzel i nim się pudruję, ale wiem, że mama ma taki fajny, zgrabny z avonu nówka funkiel to jej buchnę na tę okoliczność nie chcę inwestować od razu przeszło 30zł jak może okazać się, że nie będę zachwycona minerałkami... a z drugiej strony pędzel zapewne by się przydał

po ile kolorów zamawiałyście tych próbek?
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
A dziewczyny, ja się tak zastanawiam, czy jeśli jestem umówiona z makijażystką, ale nie będzie próbnego makijażu, ona nie wie, jaką mam karnację i co bym chciała, to powinnam do niej zadzwonić?

Bo się boję, że nie będzie miała odpowiedniego koloru podkładu i że w efekcie będę białą murzynką Poza tym chyba powinnam poprosić o sztuczne rzęsy, bo moje są beznadziejne do kwadratu, opadają strasznie szybko i w ogóle ich nie widać
ja przed ślubem brata poszłam do makijażystki na profesjonalny makijaż. wszystko ślicznie wymalowała, ale po wyjściu z salonu brat stwierdził, że mam za bladą twarz w stosunku do dekoltu ( zwykle opalona jestem) i wróciłam na przyciemnienie dlatego warto by poszła z Tobą jakaś obiektywna osóbka, która po skończeniu doradzić co ewentualnie można poprawić
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Blondyna ale z Ciebie laska Wierszyk o Tobie ułożyłam ale zobaczysz w odpowidnim czasie
eee pękam z ciekawości
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Blondyna, a mogłabym i ja Cię zobaczyć?
zaraz wyślę zaproszenie
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
No i Mona chyba nie zauważyła pytania

A jednak jest pozwolenie
eeee dymka Ty to jesteś asior boska zajawka to Twoja twórczość?