2010-01-10, 18:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
Napisane przez gubis
czyli jak zwykle - nie ma reguł 
zastanawiam się jednak jak nie przesadzić z ilością, ale zabezpieczyc sie w kwestii nietrafienia... ogólnie mam jasną cerę, zazwyczaj biorę najjasniejszy kolorw palecie, raczej nie wpadający w żółć... co warto zawrzeć w zestawie próbnym? co mówi Wasze doświadczenie nt wierności odwzorowania kolorów na aukcjach z rzeczywistym?
|
Wiesz co, jeśli jesteś mocno blada i nie masz żółtej cery, to możesz wypróbować Ivory, chociaż nie wiem, czy będzie dobry. Ja brałam Ivory i Fair Neutral i oba były w sumie dobre, z tym, że każdy normalny drogeryjny podkład był dla mnie za ciemny/za pomarańczowy
Cytat:
Napisane przez viki1988
nie rozważałaś zrobienia kilku jaśniejszych pasemek na włosach? generalnie ja mam obecnie (farbowany) kolor prawie tak ciemny jak Twój a karncję równie jasną i uważam ze jest dla mnie toszkę za ciemny...
|
Ja jestem mniej więcej tej jasności, teraz nawet może jaśniejsza, a włosy jeszcze ciemniejsze mam naturalnie Ale w sumie jestem też mocno czarnobrewa, może dlatego to nie wygląda źle (aczkolwiek nie obraziłabym się za jaśniejszą cerę i ciemniejsze włosy )
|
|
|