Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 21:29   #2556
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Samołszyn zaproszenia cacy, dostałam kiedyś takie bardzo intensywne fioletowe i mi się bardzo podobały, bo były takie inne niż wszystkie, wiec na barbie myślę, że nie wyjdziesz śmiało możecie zamawiać
i tort tez, normalnie zjadłabym go tu i teraz, nie zważając na porę, uwielbiam wszystko co ma czekoladę tylko szkoda by mi było go kroić taki ładny

byliśmy na Ciachu, inteligentny bardzo nie jest, ale wg mnie można śmiało obejrzeć, taki dla odstresowania super, pośmialiśmy się no i brawo dla Małaszyńskiego jako Karolek był przesłodki
za tydzień Avatar, bo chyba już wszyscy obejrzeli tylko nie my
Lusmarijszyn skoro nie ma głosu sprzeciwu decyzja zapadła - będa pinkowe zaproszeniaI ciesze się, że masz smaka na tortO to mi chodziło, żeby Lusia chciała tu i terazFAktycznie szkoda kroić, w ogóle ja bym chyba pozarła łącznie z różami

To ja sobie odpuszczę Ciacho i wybierzemy się na Parnasusa i jak nam życie pozwoli na NineCiacho pewnie zaraz na dvd wyjdzie za 12,99 zł:

Dobra powoli uciekamJutro mam dwa interview