2010-01-10, 21:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez lusmarija
Samołszyn zaproszenia cacy, dostałam kiedyś takie bardzo intensywne fioletowe i mi się bardzo podobały, bo były takie inne niż wszystkie, wiec na barbie myślę, że nie wyjdziesz  śmiało możecie zamawiać
i tort tez, normalnie zjadłabym go tu i teraz, nie zważając na porę, uwielbiam wszystko co ma czekoladę  tylko szkoda by mi było go kroić taki ładny
byliśmy na Ciachu, inteligentny bardzo nie jest, ale wg mnie można śmiało obejrzeć, taki dla odstresowania super, pośmialiśmy się no i brawo dla Małaszyńskiego  jako Karolek był przesłodki 
za tydzień Avatar, bo chyba już wszyscy obejrzeli tylko nie my 
|
Lusmarijszyn skoro nie ma głosu sprzeciwu decyzja zapadła - będa pinkowe zaproszenia I ciesze się, że masz smaka na tort O to mi chodziło, żeby Lusia chciała tu i teraz FAktycznie szkoda kroić, w ogóle ja bym chyba pozarła łącznie z różami
To ja sobie odpuszczę Ciacho i wybierzemy się na Parnasusa i jak nam życie pozwoli na Nine Ciacho pewnie zaraz na dvd wyjdzie za 12,99 zł:
Dobra powoli uciekam Jutro mam dwa interview
|
|
|