Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Te co pała na nie nocą działa" :D, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 22:27   #1880
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek
Dot.: "Te co pała na nie nocą działa" :D, cz. II

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16374389]Wróciłam właśnie z roboty, przemarznięta do szpiku kości. Przedzieranie się w szpilkach przez półmetrowe zaspy śniegu to nie to, co lubię. [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Cholera przez ten stary komputer odzwyczaiłam się pisać na wizażu
DOstaniesz pałą i zaraz się przyzwyczaisz

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
gupcu,pokaż kiedyś ten ciemny makeup,jestem ciekawa czy faktycznie tak źle wyglądasz jak mówisz
Pokaże kiedyś jak go zrobie...
Ale zdjęcia nie oddają tego nigdy w pełni jak wyglądam, jakos tak yy poładniają mnie
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16378844]Ja bronię mamusi przed moją 15letnią siostrą, która od 15 lat jest "w trudnym wieku" Dziś próbowała przewrócić 3drzwiową szafę na gipsową ściankę, która oddziela mój pokój, bo to przecież nie fair, że ja mam swój, a ona się musi gnieździć z drugą siostrą (co z tego, że ja mam niecałe 8m2, a one ponad 20m2... Mama zareagowała, więc kochana siostrzyczka uniosła na nią rękę I jak zwykle musiałam się wtrącić.
Ona ma wadę serca, której ciągle nadużywa, ciągle mówi, jak to ją boli serduszko (przy jej wadzie serce nie boli) i jak to trzeba się nad nią litować. Potem zwykle wrzeszczy, że nikt jej nie kocha, że zawsze jest ta najgorsza i że nienawidzi nas wszystkich. Jestem pewna, że to należałoby leczyć, ale ilekroć była umawiana z psychologiem (a co dopiero z psychiatrą) to odstawiała takie sceny, że chyba dopiero narkoza i przypięcie do kozetki pozwoliłyby na dostarczenie jej na umówioną wizytę.[/QUOTE]
Jaka wariatka...
Też byłam zbuntowana nastolatką
Gorzej, że ona taka całe życie jest:/
Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
tak na dobra sprawę,to wolałabym osobny pokój z 8m² niż 10m² mieszkając z siostrą
Ja tak samo
a nie da sie im tego pokoju jakos podzielić?

dobry wieczor tak w ogole

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora