Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 23:11   #2568
lain
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Tez uwielbiam wanne, sobie wrzuce kule, albo jakies olejki i jest bosko
tez uwiebiam wanne nie ma to jak po meczacym dniu polozyc sie pod pianka i sie zrelaksowac nie myslac o niczym na szczescie moja lazienka jest w stanie pomiescic wanne i inne sprzety lazienkowe. i w mieszkaniu do ktorego wprowadzamy sie po slubie tez jest wanna uff
tak sobie mysle, ze super, ze to mieszkanie jest full wyposazone. bede mogla spokojnie wybierac i systematyczne zaopatrywac sie w swoje wlasne rzeczy

Cytat:
Ja sie dzisiaj rano dowiedzialam:haha ha:One sie nazywaja...listwy Najlepsze pytanie zadala mi ostatnio kolezanka:Jak sie nazywa to takie jak podloga, tylko na gorze?
aaa to o te deski chodzilo

Cytat:
Ojej, normalnie mnie zemdlilo jak zaczal swoje przedramiona pokazywac, musialam wylaczycI nie to, ze ja jakas nietolerancyjna jestem, tylko takie ingerencje w cialo powoduja u mnie
noo ohyda ja tego akurat na zywo nie widzialam, bo jak mi przekluwal uszy to mial dlugi rekaw
ogolnie gosc byl mega mily i sympatyczny i niech sobie robi ze swoim cialem co chce, ale te teflony i np. ten jezyk to fuuuj
lain jest offline Zgłoś do moderatora