2010-01-10, 23:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez woda sodowa
Tez uwielbiam wanne, sobie wrzuce kule, albo jakies olejki i jest bosko 
|
tez uwiebiam wanne nie ma to jak po meczacym dniu polozyc sie pod pianka i sie zrelaksowac nie myslac o niczym na szczescie moja lazienka jest w stanie pomiescic wanne i inne sprzety lazienkowe. i w mieszkaniu do ktorego wprowadzamy sie po slubie tez jest wanna uff 
tak sobie mysle, ze super, ze to mieszkanie jest full wyposazone. bede mogla spokojnie wybierac i systematyczne zaopatrywac sie w swoje wlasne rzeczy 
Cytat:
Ja sie dzisiaj rano dowiedzialam  :haha ha:  One sie nazywaja...listwy  Najlepsze pytanie zadala mi ostatnio kolezanka:Jak sie nazywa to takie jak podloga, tylko na gorze? 
|
aaa to o te deski chodzilo 
Cytat:
Ojej, normalnie mnie zemdlilo jak zaczal swoje przedramiona pokazywac, musialam wylaczyc  I nie to, ze ja jakas nietolerancyjna jestem, tylko takie ingerencje w cialo powoduja u mnie 
|
noo ohyda ja tego akurat na zywo nie widzialam, bo jak mi przekluwal uszy to mial dlugi rekaw 
ogolnie gosc byl mega mily i sympatyczny i niech sobie robi ze swoim cialem co chce, ale te teflony i np. ten jezyk to fuuuj
|
|
|