Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 00:14   #1299
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
no prosze jakie ciekawskie

tylko za bardzo to nie ma co opowiadac..... ta kolezanka u ktorej bylam teraz wynajmuje mieszkanie z takim kolega - no i tak jakos od sylwestra nie moge przestac o nim myslec (dla tych co maja mnie na nk - ze zdjecia z sylwka)
no i kurcze no fajny jest - ale bardzo skryty - nie wiem w ogole czy cos z tego bedzie....
ale dziwne to bo znamy sie kilka lat a ja dopiero teraz na niego uwage zwrocilam....

aaa claris widzialam co wygralas - suuuper, gratuluje
tak to czasem jest,że znamy osobę X czasu a dopiero później ją zauważamy..ale to ,że jest skryty nie znaczy,że nic z tego nie wyjdzie..a on też do Ciebie smaży cholewki ?

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak Wam się widzi ta kiecka?
hmm..a mi się właśnie nie widzi..coś mi w niej nie pasuje a raczej nie podoba tzn chodzi mi o doł ,góre no i kolor. Te z maila były ładniejsze

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Bunt to osobne forum, które kiedyś założyła bodajże Aelitka. Ale jakoś szybko umarło śmiercią naturalną

dobranoc laski, trzymcie za mnie jutro kciuki, do jutra
będziemy trzymać ,powodzonka i dobranoc

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Kurcze jakiegoś teraz stresa załapałam, że teraz to wybieranie kiecki będzie takie na siłę, że żadna nie będzie ta jedyna, a rodzice będą naciskać, bo te 600zł... Jeszcze to będzie wyprawa, bo te salony są w Będzinie i w Rybniku. Piernicze, najwyżej sobie sama zapłacę różnicę, jak nie znajdę tam swojej, nie chcę mieć kiecki na siłę Patrzę na tę falbaniastą nr 2 i coraz bardziej jestem w niej zakochana Achhh już bym chciała dalej mierzyć i wybrać, ale teraz na długi czas jestem uziemiona z immunologią

Dziękuję dziewczynki za gratki
najfajniejsza powodzenia

Spadam do spania, jutro jakieś 11 h poza domem - ciężki dzień
Dobranoc Wam!!
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
uciekam też spać dziewczyny!
dobranoc
dobranoc

Claris..nic na siłę, jeśli z tej strony żadna CI się nie spodoba to nie wybieraj..wiadomo fajnie by było jakby Ci któraś wpadła w oko bo te 600 zł ale po co brać aby było...najważniejsze to żeby Tobie się podobała..ślub masz raz w życiu i Ty masz tego dnia czuć się pięknie i wyjątkowo