2010-01-11, 00:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Napisane przez arrakis
no prosze jakie ciekawskie
tylko za bardzo to nie ma co opowiadac..... ta kolezanka u ktorej bylam teraz wynajmuje mieszkanie z takim kolega - no i tak jakos od sylwestra nie moge przestac o nim myslec (dla tych co maja mnie na nk - ze zdjecia z sylwka)
no i kurcze no fajny jest - ale bardzo skryty - nie wiem w ogole czy cos z tego bedzie....
ale dziwne to bo znamy sie kilka lat a ja dopiero teraz na niego uwage zwrocilam....
aaa claris widzialam co wygralas - suuuper, gratuluje 
|
tak to czasem jest,że znamy osobę X czasu a dopiero później ją zauważamy..ale to ,że jest skryty nie znaczy,że nic z tego nie wyjdzie..a on też do Ciebie smaży cholewki ? 
Cytat:
Napisane przez Claris
Dziewczyny, jak Wam się widzi ta kiecka?
|
hmm..a mi się właśnie nie widzi..coś mi w niej nie pasuje a raczej nie podoba tzn chodzi mi o doł ,góre no i kolor. Te z maila były ładniejsze 
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
Bunt to osobne forum, które kiedyś założyła bodajże Aelitka. Ale jakoś szybko umarło śmiercią naturalną
dobranoc laski, trzymcie za mnie jutro kciuki, do jutra  
|
będziemy trzymać ,powodzonka i dobranoc
Cytat:
Napisane przez Claris
Kurcze jakiegoś teraz stresa załapałam, że teraz to wybieranie kiecki będzie takie na siłę, że żadna nie będzie ta jedyna, a rodzice będą naciskać, bo te 600zł... Jeszcze to będzie wyprawa, bo te salony są w Będzinie i w Rybniku. Piernicze, najwyżej sobie sama zapłacę różnicę, jak nie znajdę tam swojej, nie chcę mieć kiecki na siłę  Patrzę na tę falbaniastą nr 2 i coraz bardziej jestem w niej zakochana  Achhh już bym chciała dalej mierzyć i wybrać, ale teraz na długi czas jestem uziemiona z immunologią
Dziękuję dziewczynki za gratki
najfajniejsza powodzenia
Spadam do spania, jutro jakieś 11 h poza domem - ciężki dzień 
Dobranoc Wam!!
|
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
uciekam też spać dziewczyny!
dobranoc 
|
dobranoc
Claris..nic na siłę, jeśli z tej strony żadna CI się nie spodoba to nie wybieraj..wiadomo fajnie by było jakby Ci któraś wpadła w oko bo te 600 zł ale po co brać aby było...najważniejsze to żeby Tobie się podobała..ślub masz raz w życiu i Ty masz tego dnia czuć się pięknie i wyjątkowo
|