2010-01-11, 09:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Ja już też po śniadańku 
Agika, do tej pory trzymałam ręce z boku, ale było to dość niewygodne. Dopiero od 3 dni trzymam na głowie, bystra to ja nie jestem zbytnio... no ale nie ma co się dziwić... w końcu blondynka ze mnie 
Jeśli chodzi o wykres, to stosowałam go w 2008 roku przez kilka miesięcy, aby zwiększyć prawdopodobieństwo bejbika. Zrezygnowałam, bo sypialnia zamieniła się laboratorium, a efektów i tak nie było, pomimo książkowych wykresów, badań itd. Po 4 latach pogodziłam się z sytuacją, bo skoro nie mam na nią wpływu, to po co się zadręczać (a także i męża).
Lenko, jak złapiesz bakcyla na ćwiczonka, to bez zastanawiania będziesz wskakiwać na rowerek. A jakie korzyści dla sylwetki będą 
Myślę, że trzeba wybrać osobę, która będzie to prowadziła. Kto na ochotnika?
To nie jest zobowiązujące, możemy później się zmienić Każda z nas poda swoje dane np.
Bettix; 62,20... 61,95... 59
pierwsza waga to waga startowa (nie napisałam 70, bo to było dawno )
druga to aktualna (na czerwono, żeby się odznaczała)
trzecia to cel
I tak każdą osobę dopisać.
Ustalimy dzień ważenia i np. co piątek (czy jakiś inny dzień) będziemy aktualizować dane Po aktualizacji normalnie w poście trzeba będzie wrzucić. Kto chętny?
I macie rację, to nas jeszcze bardziej zmotywuje. I nikogo nie będziemy mylić, bo ja też już nie pamiętam kto z jakiej wagi startował.
od 20.11.10 IV faza: stabilizacja
aktualna waga: 58,85kg
06.06.10r. A6W ukończone
|
|
|