Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 10:52   #493
gosbaj
Zadomowienie

Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość

4300 to duży, a jeszcze do porodu pewnie urośnie... chyba powinni Ci zrobić cesarkę. A z drugiej strony USG też często fałszuje wynik... a jak byś chciała rodzić?
No duzy duzy.... mam nadzieje ze za wiele nei urosnie. Ale chyba ma to po mnie bo ja sie urodzilam 4,5kg. Co do wagi z usg to wiem ze sie myli. Ale np wczoraj urodzila moja kolezanka ktora chodzila do tego samego gina vo ja i pare dni przed porodem powiedzial jej ze dziecko wazy 4300g a urodzilo sie 4250g wiec raczej sie nei pomylil....

A jak bym chciala urodzic??hmm caly czas chcialam naturalnie ale jak ma byc taki duzy i mam sie meczyc to chyba wolalabym cc. bo wizja porodu sn i to jeszcze wywolywanego przy takim duzym dzidziolku nie nastraja mnie optymistycznie.....A ja tez dak duzo wazylam i mama mnie rodzila naturalnie wiec jak jej dzis powiedzialam ze synek juz taki jest duzy to powiedziala ze zyczy mi cesarki zebym sie nie meczyla jak ona...
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora