Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 12:37   #521
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez misiapysiaa Pokaż wiadomość
Sliczny ten kolorek w takie wzorki! my tez mamy zamiar zamowic od producenta z Łodzi, ale napisał ze nie ma reklamacji musze jeszcze tam zadzwonic i sie dopytac. Co prawda nie ma takich fajnych kolorów ale za to wszystko inne jest ok. i ma dobre opinie na internecie.
A moge zapytac ile płacicie za swoj?
A jaki Ty wózek chcesz zamówić??
Ja ten wybrałam bo bardzo mi odpowiada i wzornictwo i wygląd no i ma wszystko to, co chciałam mieć za niewielkie pieniążki. Cały komplet głęboki, spacerówka + fotelik (gratis dostaje się torbę na rączkę, moskitierę przeciw owadom, pokrowiec przeciwdeszczowy, parasolkę w kolorze wózka) no i dostawa to koszt 998 zł.
Wysyłka jest w ciągu 3 dni roboczych od momentu dostania pieniążków.

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość
masz rację, teraz też się cieszę, że nie miałam zzo. ale wtedy w I fazie myśl, że zaraz je dostanę była bardzo pocieszająca.
a tż był niesamowity przy porodzie! nie wyobrażam sobie, by było bez niego. jak mnie zszywano to nawet już żartowaliśmy;-))) i miał kto zrobić zdjęcia małego wyciągniętego z brzuszka.. no i jeszcze poprosiłam by pstryknął mi foto szwu, tuż po założeniu, bym sama mogła ocenić co i jak a poza tym to on pamięta bardziej cały poród, bo ja miałam wtedy wszystko gdzieś, więc mam kogo pytać jak było

co do gorszych wieści, to mam problemy z mlekiem. dopiero dziś w nocy zaczęła mi lecieć siara i to jeszcze jak na lekarstwo. dostawiam adasia bardzo często by wszystko pobudzić i troszkę się z tym męczymy, ale wierzę, że wkrótce będzie już tylko na cycku. poza tym jest bardzo spokojny, nie płacze zbytnio, nie krzyczy.. powoli uczymy się siebie.
zdjęcia wrzucę, jak tylko znajdę wene by podłączyć aparat do kompa - na razie bardzo, bardzo mi sie nie chce
Trzymam kciuki aby mleczarnia się rozkręciła

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora